Sława i chwała naszego forum na forach ościennych ;)

off-duty
ODPOWIEDZ
nordenvind

Re: Sława i chwała naszego forum na forach ościennych ;)

Post autor: nordenvind »

Korzyści od razu... a dla sportu ? :)
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

tomfoot pisze:Dziękuję Sebastianie za Twe miłe słowa. Jak to wielokroć podkreślasz jesteś dumnym właścicielem swojego forum i jego gospodarzem. Dobry gospodarz jak wiadomo gości i zaprasza i sugeruje im wyjście z zaaranżowanej imprezy, jezeli się z nim nie zgadzają. To element dobrego wychowania. Zaiste.
W zasadzie chciałem do konca zrozumieć ideę hasła "psioniczny". Zrozumiałem. Cóż, wszak pozowanie jest też niestety elementem fotografii.

Niestety potrawy duszone ciągle w tym samym sosie tracą jakikolwiek smak. I zmiana garnka nic nie zmieni.
Non omnis moriar. ;)
Ligo

Post autor: Ligo »

Zebrałem próbki pisma i wysyłam do Podkomisji.
Ligo

puch24 pisze:Zrobiłem screenshoty.
Puchu - wyślij mi te screenshoty. Jeśli Owainu wymięka, to ja zrobię kolesiowi jesień średniowiecza. Myślisz, że jakieś $500 tys. plus pokrycie kosztów w sądzie amerykańskim wystarczy? Polska prokuratura nie powinna robić problemów, ostatnio mają dobre stosunki. Znajomy żydowski prawnik bierze zwyczajowe 33%. Resztę dzielimy na pół, pasuje?
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

Zejdzcie na ziemię panowie. Pierwszy raz trolla spotkaliście czy jak? Nie bierzcie do bańki, raportujcie i tyle. A tak to tylko paliwko mu dostarczacie. Ja nie wiem kto zacz i już mnie to nawet nie interesuje, ale jeśli to były kolega z forum to serio się nie spodziewałem, że takie rzeczy go interesują. Zawsze myślałem, że takie afery to domena gimnazjalistów a tu zonk. Znaczy, że się razem z wami zestarzałem i już się nie znam na internetach. Pewny jestem jedynie tego, że jak przeczytał o żydowskich asach palestry i pozwie z Ameryki to pewnie aż zatupał nóżkami ze szczęścia. Skuteczny wkręt to powód do dumy przecież.
Ligo

Cz4rnuchu drogi... Nie pierwszy raz trolla spotkałem, ale być moźe pierwszy raz uznałem, że na trollu można zarobić. Bo właściwie czemu nie? Ja też nie wiem kto zacz, ale przebywając w określonym kręgu kulturowym i prawniczym zdążyłem się naumieć pewnych rzeczy, a przede wszystkim tego, że okazję trzeba wykorzystać. Nie piszę tego tak fiu-bździu, bo doświadczenie i to niezłe mam. Jeśli ktoś się podkłada, trzeba wykorzystać i nie ma, że boli. Ktoś zyskuje, ktoś traci. Życie to nie bajka, sorry. Też jestem skurwysynem. Wiem, a co! :-D
cz4rnuch

Tutaj nie Ameryka. Tu się ludzie nie sądzą o byle gówno. Szkodliwość tego trolla i jego wpisów jest znikoma. A jakby co to będzie się tłumaczył, że zmieszał wiagrę z burbonem z Auchan i to nie był on a Mr. Hyde. Kręćcie aferę to ciągle będą się pojawiać nowe Pole Drasze, Ule, Kremówki z Buska itd.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Ligo pisze:
puch24 pisze:Zrobiłem screenshoty.
Puchu - wyślij mi te screenshoty. Jeśli Owainu wymięka, to ja zrobię kolesiowi jesień średniowiecza. Myślisz, że jakieś $500 tys. plus pokrycie kosztów w sądzie amerykańskim wystarczy? Polska prokuratura nie powinna robić problemów, ostatnio mają dobre stosunki. Znajomy żydowski prawnik bierze zwyczajowe 33%. Resztę dzielimy na pół, pasuje?
E-Ligo, ale dlaczego tylko Puchowi interes proponujesz? A ja? Mnie się chyba też coś należy! I innym! :mrgreen:
cz4rnuch

Interes już i tak pewnie spalony (i pewnie potwierdzi to każdy zdolny prawnik z Manhattanu). Kolega Troll chyba udowodnił, że forum czyta i pewnie też umie zrobić printskrina. A z tej lektury jasno wynika, że kieruje nami nie sprawiedliwość a coś bardziej ludzkiego czyli chęć zysku. I kto tu się podłożył? :( No, ale gdyby coś z tego wyszło to moja ksywka padła tam ze dwa razy więc chyba mogę liczyć na 20% ?

PS Lepiej Ligu napisz jakiej przejściówki używasz do swoich Kanonów i jak to działa.
Metanoia

Post autor: Metanoia »

To przerażające widzieć jak zachowujecie się kiedy napędza was strach i bezradność.
ODPOWIEDZ