Sława i chwała naszego forum na forach ościennych ;)

off-duty
ODPOWIEDZ
tomfoot

Re: Sława i chwała naszego forum na forach ościennych ;)

Post autor: tomfoot »

Wiesz co Wojtek - i jeszcze jedno, bo przyznam że wzburzony jednak jestem. Jak te moje wypociny powyższe pisałem to byłeś na forum i nawet w tym wątku. Więc to czytałeś. Następnie spierdoliłeś jak szczur w krzaki i udajesz, że Cię nie ma. Odwaga to nie to, by długie włosy nosić i warkoczyki pleść, ale by móc jak mężczyzna się zachować. Umiesz z partyzanta błotem obrzucić, ale jak co do czego to Cię nie ma. Wstyd imho, to jest wstyd dopiero.

Żegnam naprawdę. Jak pytania to priv na cb proszę.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Cześć Tom. Miło Cię widzieć po tylu miesiącach. Tym bardziej, że nikt Cię stąd nie wypraszał. ;)

Dodano po 3 minutach 23 sekundach:
I cześć D090, i jak wyżej. ;)
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

D09 pisze:Sie i ja zalogowałem.
Zmieniony nick troche bo hasła nie pamiętałem.

Też czuje sie urażony podejrzeniami, że coś tam, komuś, koło dupy robiłem.
Odszedłem, bo mi sie udzielać nie chciało. Bo klimat jednak nie mój, za dużo pierdolenia i łechtania próżności, jak dla mnie.
No ale czytam z nudów i do kawy...

Ja do artystów sie nie nadaje.
Ja chłopak ze wsi, a i sanczo też gość skromny i wstydliwy.

Paranoje sięgnęły tu zenitu. No tak bywa,
gdy w dupe sobie wzajemnie ludzie włażą (mz)

Ale pisać oskarżenia w stosunku do innych ?
To już szczyty paranoi.
Tfu

Ps.
U mnie wszystko oki, niedziela jest, w kościółku na sumie już byłem.
Na spacer sie zbieram. Badyle poganiać.
A że to ja tu pisałem, to bym na potwierdzenie wkleił fotkę jakąś, ale nadal tego nie ogarniam. No nie musze. Bo i po co.
Drogi D90, Drogi Tomku. Trudne to acz staraj się zrozumieć. Po pierwszym wpisie owego trolla, poszły nawet podejrzenia, że to np. ja albo moja żona, albo ktoś z nas dla zrobienia ruchu. W mojej ocenie się trochę nad wyraz obruszyłeś i sam się wyautowałeś, ale cieszy mnie że nas czytasz i uczestniczysz. Wiesz, że brakuje tu Twoich zakręconych fotek, ale nikogo na siłę nie trzymamy, nie wyrzucamy, jeno sugerujemy, że jak komuś nie pasi, to droga wolna:) Zatem jeśli kiedyś stwierdzisz, że mimo chaosu panującego i nieco psionicznego bałaganu fajnie jest, to drzwi dla Ciebie są zawsze u nas otwarte. Ciągle uważam, że wiele z Twoich prac chętnie powiesiłbym sobie na ścianie. Można się pięknie różnić, i kulturalnie dyskutować. Vide Ligo i ja, mamy troszkę inne zdanie i opinie o różnych rzeczach, ale wierzę, że mamy do siebie duży szacunek i wszystkim nam chodzi o jasną stronę mocy ;) No i wpk nie lubi szerokich kątów, a ja nie kocham pięćdziesiątek ;)
Spokojnej niedzieli życzę i niesamowitych badyli :)
Sowy nie są tym, czym się wydają...
tomfoot

Sebastian, dlaczego do dwóch osób jak do jednej piszesz? Pijany jesteś? Bo nie chce mi się wierzyć, ale za chwilę przyjmę że to zrobiliście dla podniesienia oglądalności na serio... To jest kurwa niemożliwe.
D09

Post autor: D09 »

Dla wyrazem szacunku dla innych, jest wyniesienie sie z forum.
Nie zgadzam sie, nie mam nic do dodania, nie znam sie - po co sie wzajemnie sobą męczyć.

Fotki co sanczo wraz ze mną cyka, na flickr se wstawiam, podpisane zawsze czym robione.
Puch mnie tam ma. Jak chcesz, znajdziesz.

Sumując - nie pisz mi o kulturze wypowiedzi, nie tlumacz mi tego.
Bo wyglada na to, że Twoim zdaniem, tłumaczenia takiego wymagam.
Mysle, że tragicznie jest cały świat podejrzewać, szukać gdzie nic nie ma
- no ale ja żadnej odchyłki emocjonalnej (raczej) nie posiadam...
wiec... moge sie mylić...
puch24

Post autor: puch24 »

Tak, D90, dostaję powiadomienia i z dużą frajdą oglądam.

Prawdę mówiąc, gubię się w domysłach, kto za tą całą "aferą" stoi, i węszę jakiś dziwny spisek, nie wiadomo przez kogo zainspirowany i rozpoczęty. Po prostu nie rozumiem, kto, dlaczego i po co. Wiadomo, że ten jest winien, kto ma z tego korzyść. Na razie tej korzyści - poza jakąś chorą satysfakcją - nie dostrzegam.

Natomiast jednego jestem pewien: jestem bardzo naiwny i łatwowierny, wierzę w dobre intencje i bezinteresowność ludzi.
Okazuje się, że to błąd. Trzeba nikomu nie ufać, trzymać karty przy orderach, buzię na kłódkę, i zawsze ciągnąć do siebie, we własnym dobrze pojętym interesie.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Maciek, no naiwnyś jest wzorcowo. :D
Bo przecież oczywistym jest, że ten cały trolling nakręciliśmy z Owainem do spółki, by ruch na forumie nakręcić.

Wpisujcie nicki.
tomfoot

Miałem nie pisać, a napiszę, bo ja gówno w twarz dostałem.
Wojtuś Ty nie drwij, a odpowiedz. Przed chwilą pisałeś, że 100,01% pewności masz, że ja gównojadem jestem, a jak co do czego to twarz w kubeł. Jak zdjęcia Twoje kocham, co nieraz pisałem nie zza krzaków, tak takie chujkowe zachowania mierżą mnie dokładnie. Masz moje IP przed sobą więc albo odszczekaj niczym burek, albo jak brniesz w to gówno to potwierdź do nędzy kurwy. Bo serio piszę, że jak tak dalej pójdzie to skłonny jestem uwierzyć że to Ty za tym stoisz (w co mimo wszystko nie wierzę jeszcze).
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Chodzi lisek koło drogi,
Nie ma ręki ani nogi.
Kto się liska nie spodzieje,
Temu kijem przypierdoli.
:D
Ligo

Post autor: Ligo »

A dajcie spokój... Żaden z Was nie miał powodów, by tak wściekle atakować Pucha.
Kogo jak kogo, ale Bogu ducha winnego Pucha??
cz4rnuch pisze:PS Lepiej Ligu napisz jakiej przejściówki używasz do swoich Kanonów i jak to działa.
Viltrox III i wszystko działa dobrze, ale to na A7II. Na jedynce może nie banglać.
ODPOWIEDZ