Bardzo złe założenie, bardzo złe. Trolle rzadko są spontanicznie stworzonymi tożsamościami.tomfoot pisze:(...) zakładam że delikwent nad tym nie myślał, (...)
Sława i chwała naszego forum na forach ościennych ;)
Re: Sława i chwała naszego forum na forach ościennych ;)
Tom F. - gdy piszesz ogólnie to piszesz o nas wszystkich. Mnie to nie obeszło bo wiem, że to były jedynie z lekka złośliwe przytyki, jedynie stwierdzam fakt, że gdy ktoś się chce obrazić na amen to zawsze znajdzie się powód. Podjąłeś decyzję o tym, że Ci z forum nie po drodze i jest to twój wybór, ale z tego co piszesz to nie leży Ci jedna osoba, i stawiając siebie na Twoim miejscu to musiałbym zrezygnować chyba ze wszystkiego, bo jestem taki, że zawsze coś lub ktoś mi nie pasuje.
PS Nie sądziłem, że i D90 się tu pojawi
PS Nie sądziłem, że i D90 się tu pojawi

Cz4nuch - mordę w kubeł włożyłem i ni słowa tu nie pisałem. Może i źle się na żółtym zachowałem coś tam pisząc drwiąco o psionicznych, ale różnica chyba w drwieniu a w chamstwie jest. Teraz jednak kolega właściciel forum tego zdecydowanie przesadził, a uniki jego tym bardziej utwierdzają mnie że sam to nakręcił. Sprawdzę tylko jak napisałem skąd to nadawanie było i tyle, więcej d.. zawracać nie będę. Pisałem gdzie znaleźć mnie można.
Gdyby były mistrzostwa świata w intrygach, to Polska zajęłaby pierwsze miejsce.... w tej kwestii jesteśmy potęgą !
-
Wczoraj wieczorem czytaliśmy ten watek z moim psem. Pod koniec pierwszej strony powąchał monitor, przeciągle warknął i poszedł olać swój ulubiony krzaczek. Dzisiaj rano do tematu już nie wracał czego i wam wszystkim życzę.
BTW
Czy można prosić o namiar na Flickr D90?
BTW
Wychodzi na to, że na mnie warknął. Mądry pies, zna się na ludziach.
- Gdama
- Gdriada
Też tęskniłam za badylami D90tomek_jj pisze:Wczoraj wieczorem czytaliśmy ten watek z moim psem. Pod koniec pierwszej strony powąchał monitor, przeciągle warknął i poszedł olać swój ulubiony krzaczek. Dzisiaj rano do tematu już nie wracał czego i wam wszystkim życzę.
BTW

https://www.flickr.com/people/149592525@N05/ (chyba się nie obrazi?)
No to, że tak powiem zagwozdkę mam. Z Jackiem pisałem i przyznam, ze wobec porównań ip to ja jak burek odszczekać podejrzenia Wojtka póki co muszę. Szczegóły administracja zna. Ja na razie nie wiem jak to rozkminić, bo danych za mało widzę. Zakładając że choroby afektywnej dwubiegunowej nie posiadam, to jest to kurwa niemożliwe. Bo wymagałoby jak rozumiem specjalisty od tematu. Jedyne co w temacie na ten czas wojski zrobić mogę - to idę na współpracę jezeli taka w ustaleniu sprawcy jest potrzebna. I na koniec: TO NIE JA!!!
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Oczywiście.
Ale ja tylko nieśmiało spytam, czemu ten post napisałeś z nowego IP, a nie z TAMTEGO?
Ale ja tylko nieśmiało spytam, czemu ten post napisałeś z nowego IP, a nie z TAMTEGO?

Wojtek, z trzech urządzeń korzystam z Internetu - z komputera (z którego wczoraj większość pisałem), z tabletu oraz ze smarta z którego najczęściej i dzis piszę. Każde ma swoja kartę i jak mniemam każde ma swoje ip. Napisałem w pw do Ciebie.
Dodano po 12 minutach :
Wszystko o plusa oparte mam, więc ip dynamiczne powinno być, więc w zasadzie jezeli się nie zmienia, to podejrzane jest. Przecież to Ty masz wgląd w dane, a nie ja. Ja mogę z żółtych prosić tylko o podanie ip przy mnie widocznego i to się zgodziło, ale jak wiesz bez wglądu we wszystkie nic nie znaczy. Nie mniej pod ularsl na pewno nie świętokrzyskie było.
Dodano po 12 minutach :
Wszystko o plusa oparte mam, więc ip dynamiczne powinno być, więc w zasadzie jezeli się nie zmienia, to podejrzane jest. Przecież to Ty masz wgląd w dane, a nie ja. Ja mogę z żółtych prosić tylko o podanie ip przy mnie widocznego i to się zgodziło, ale jak wiesz bez wglądu we wszystkie nic nie znaczy. Nie mniej pod ularsl na pewno nie świętokrzyskie było.