Sława i chwała naszego forum na forach ościennych ;)

off-duty
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Re: Sława i chwała naszego forum na forach ościennych ;)

Post autor: Owain »

No i potem napiszą, żeśmy cyfrowi onaniści są.
Generalnie, to niesmak mam niestety nie tyle spowodowany trollem - debilem, co reakcją niektórych z Was na to wszystko. Nikt się specjalnie nie palił, aby to podkręcać, ale sorry, to były dość konkretne oskarżenia pod naszym adresem, ba, faktycznie karalne. Moim zdaniem trzeba to było uciąć konkretnym namierzeniem typka. Z kolei jakieś tu dąse, że po co o tym tyle... albo sami zachodzicie, wrzucacie swoje typy kto to, robi się smród, my więc rozwiewamy wątpliwości, a tu jeszcze kolejne dąsy. Zaś kierowane w nasza stronę sugestie, że administracja jest podejrzana, bo może dla napędzenia szumu wokół forum sama to zrobiła, uważam za kurestwo. Nie potrzebujemy niczego napędzać, a nawet jeśli byśmy chcieli, to nie taką żałosną metodą.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Post autor: rbit9n »

a propos, patrzę za okno, a tam chmura jak chuj.

a Ty Sebix w maxxumie nie kupuj, jak Ci się nie spieszy, weź sobie w Internetach zakup do paczkomatu z dostawą. jest teraz pod majstrem na przemysłowej za winklem, wczoraj byłem w nocy. w Internetach zapłacisz za dwa filmy, tela co za jeden w maxxumie. no, i jeszcze gdyby się nazywali dynax, to bym zrozumiał. a nie jakiś amierykański maxxum.
Ostatnio zmieniony 18 lip 2017, 13:03 przez rbit9n, łącznie zmieniany 1 raz.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

No, ale chyba każdy może się wypowiedzieć co o tym sądzi. Czy tylko pokrzywdzeni? Jakby co to to z lektury nikoniarzy wynikało też, że jestem jakąś dwulicową kurewką na usługach Wojciecha. I mam się popłakać z tego powodu? Uważałem, i nadal uważam, że to polowanie przyniosło więcej szkody niż pożytku. Może gdyby było w tym choćby ziarno prawdy, albo rozmawiałbym z kimś na kogo opinii mi zależy to byłoby inaczej. A tam to był tylko mały zboczek, którego nikt poza kilkoma z nas nie brał na poważnie. Nikoniarze też go mieli w głębokim poważaniu. A dopraszanie się o dowody czy choćby wejście w dyskusję to dla takiego wielka nagroda. To po co go nagradzać?

PS Lepiej napiszcie jak się tym A7 foci, bo na razie jest dramat?
rbit9n pisze:a propos, patrzę za okno, a tam chmura jak chuj.
Pics.
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

no, a mną to sobie gębę wycierał, jakbym nie wiadomo jaką był znaną personą na ni koniarzach, a ja mały robaczek jestem, co jak żuczek czopki z masła kakaowego toczy. znaczy nie toczy, mam od tego swoich (sorry Nubian) czarnuchów.

co do popisu, to ja nie wiem, wziąłem do ręki, ale wdusić guzika się brzydziłem. nawet papierka nie dali, żeby totto wziąć przezeń.
cz4rnuch pisze:
rbit9n pisze:a propos, patrzę za okno, a tam chmura jak chuj.
Pics.
rozpłynęła się niczym marzenia polskiej kadry o złotym medalu w piłce kopanej.
tomek_jj

Post autor: tomek_jj »

Owain pisze:No i potem napiszą, żeśmy cyfrowi onaniści są.
Generalnie, to niesmak mam niestety nie tyle spowodowany trollem - debilem, co reakcją niektórych z Was na to wszystko. Nikt się specjalnie nie palił, aby to podkręcać, ale sorry, to były dość konkretne oskarżenia pod naszym adresem, ba, faktycznie karalne. Moim zdaniem trzeba to było uciąć konkretnym namierzeniem typka. Z kolei jakieś tu dąse, że po co o tym tyle... albo sami zachodzicie, wrzucacie swoje typy kto to, robi się smród, my więc rozwiewamy wątpliwości, a tu jeszcze kolejne dąsy. Zaś kierowane w nasza stronę sugestie, że administracja jest podejrzana, bo może dla napędzenia szumu wokół forum sama to zrobiła, uważam za kurestwo. Nie potrzebujemy niczego napędzać, a nawet jeśli byśmy chcieli, to nie taką żałosną metodą.
Heh.... Co by tu powiedzieć. Jeżeli ktoś taki jak ten urls, czy jak tam wrzuca znany tekst, to liczy, że ten kogo szkaluje będzie się gotował z oburzenia. I takie forumowo - publiczne gotowanie jest dla niego nagrodą, a forumowy brak reakcji, lub reakcja wstrzemięźliwa - karą. Administracja forum ma narzędzia by typa namierzyć i trzeba to zrobić, by nie czuł się bezkarny. Ale ciągnięcie wpisów z oburzaniem, piętnowaniem jest według mnie słabym pomysłem. Troll nie karminy zdycha z głodu.
tomfoot

Post autor: tomfoot »

Owain pisze:No i potem napiszą, żeśmy cyfrowi onaniści są.

Czyli nie ten co 24 godziny dawał zamiast skurwysyństwo namierzać i nie ten co jaja sobie robił zamiast na posty z pytaniami i prywatne wiadomości odpowiadać, tylko Ci co wobec administratorów nieróbstwa wątpliwości podejmują są winni?

Teraz to ja jestem na 100,01% ze sami to kręcicie. Takie świętowanie jak tych 20000 postów nastukane.I spierdalam stąd, bo z gorem macie obaj.

Dodano po 9 minutach 47 sekundach:
PS.
a to co na maila teraz przyszło, że ryj obity będę miał jak temat pociągnę to wróżka kłębuszka wysłała?
No więc wiedz kimkolwiek się okażesz, że ja ryj obiję jak szpilce. I błąd z mailem popełniłeś na który w sumie czekałem.
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Obrazek
Chory

Post autor: Chory »

wpk pisze: Bo przecież oczywistym jest, że ten cały trolling nakręciliśmy z Owainem do spółki, by ruch na forumie nakręcić.
Owain: ...My więc rozwiewamy wątpliwości...

W pewnym momencie zacząłem podejrzewać samego siebie...
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Chory pisze:W pewnym momencie zacząłem podejrzewać samego siebie...
samego siebie? chyba jesteś chory.
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

Chory był jedyną osobą, której nie podejrzewałem. No i puchu i zosiek. A reszta podejrzana. Nawet teraz.
ODPOWIEDZ