Sława i chwała naszego forum na forach ościennych ;)

off-duty
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Re: Sława i chwała naszego forum na forach ościennych ;)

Post autor: wpk »

Ba. Tym bardziej, że: "Za 5-6 miesięcy podobnie jak ze mną, z użytkownikiem Ligo pojadą. Nie wierzycie? Zobaczycie."
No to cześć, Ligo. A myślałem, że się jeszcze kiedyś przed śmiercią betoniarką przejadę...
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

Ligo pisze:... Mnie osobiście nie będzie już sprawiać przyjemności zaglądać w miejsce, gdzie może przebywać typ zdolny do świństwa...
Autentycznie zazdraszczam przebywania w miejscu, gdzie nie może przebywać żaden typ (lub typiara) zdolny(a) do świństwa. A wybaczać (nie mylić z zapomnieć), mama mnie uczyła, że to po chrześcijańsku.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Ja też bym chciał przebywać w idylli. :D
Bo jeśli ktoś ma ochotę bać się potencjalnych trolli na forum, czy też szukać wokół siebie piętrowych i sześciennych spisków jak król Murdas (i nie tylko on) to raczej nie powinien w ogóle wchodzić do Internetu. Przecież mądrzy ludzie już dawno powiedzieli, że Internet to zło. ;)
Ligo

Post autor: Ligo »

Internet to nie jest zło. Czasem jedynie zło bywa w Internecie. Mam nadzieję, że nie utraciłeś zdolności odróżniania dobra od zła?
I nie chodzi o obawę przed trollami, tylko raczej obawę przed zrobieniem komuś krzywdy.

Problem jest taki, że ja mogę tylko z grubej rury, bo nikt nie będzie się bawił w jakieś śmieszne kwoty. Ale wtedy sam mogę wyrządzić zło i rozwalić komuś życie, bo na pewno pajac nie wykupił sobie ubezpieczenia od takich sytuacji. Z drugiej strony nie chciałbym, aby ktoś zarzucił mi brak konsekwencji. I tak źle, i tak niedobrze.

Cz4rnuchu - wybaczać jest po chrześcijańsku i jestem skłonny to uczynić, jeśli tylko będę wiedział komu i jeśli on sam przeprosi zainteresowanych.
cz4rnuch

Nie wiem Ligo jak u Ciebie z wiarą i czy coś to dla Ciebie znaczy, ale na wszelki wypadek dodam, że Chrześcijanin ma obowiązek wybaczać. To nie jest coś warunkowego ;) „Bo jeźli wy nie odpuścicie, i Ojciec wasz, który jest w niebiesiech, nie odpuści wam upadków waszych.” Ja w każdym razie się już na Pana Trolla nie gniewam. Nawet nie wiem kim on jest, ale w sercu moim na zawsze pozostanie Panem Trollem na którego się już nie gniewam.

PS Co ta Metka robi z człowieka :(
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Widzisz Ligo, kilka osób nie ma wątpliwości, jednak są też wątpiący. A nawet wierzący, że to ktoś z nas zrobił dla... poklasku? Tym ostatnim mogę tylko podziękować za dotychczasowe uczestnictwo tutaj.
A tym wątpiącym proponuję porównać dzisiejsze płaczliwo-patetyczne wpisy tomfoota na Nikoniarzach z cytowanymi tu wcześniej wpisami od których się zaczęło.

I to ja co prawda zostałem obdarowany różnymi chujkami, cipkami i czym tam jeszcze, ale mam to w dupie.
Wg mnie ten człowiek jest nienormalny, więc na swój sposób biedny, co nie przeszkadza mu w próbach szkodzenia innym. I ma ku temu, muszę przyznać, pewien talent, jednak przy chorobach psychicznych nie jest to niczym wyjątkowym. ;)
Natomiast Ty rób, jak uważasz - nie będę Cię ani namawiał, ani powstrzymywał.
Ligo

Cz4rnuch - kaznodzieja! No tego jeszcze nie było!
A czy mogę wybaczyć dopiero po złożeniu pozwu, jeśli nie przeprosi? Czy tak nie byłoby uczciwie?
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Cz4rnuch to nasz Marcin Luther King!
cz4rnuch

Ligo pisze:...A czy mogę wybaczyć dopiero po złożeniu pozwu, jeśli nie przeprosi? Czy tak nie byłoby uczciwie?
Wszystko możesz, ale wtedy to ja bym już poczekał do wyroku. Nie ma się co spieszyć, bo co nagle to po diable.
Ligo

Masz rację, tak zrobię. Pośpiech jest wskazany przy łapaniu pcheł, a nie przy poważnych sprawach, gdzie zarabia się pieniądze.
ODPOWIEDZ