znaczy jeszcze jedno, skoro i tak wątek zepsuty przez spzętonanów. musisz Martinie przekonać Seba, żeby kupił przejściówkę na FD, a potem żeby się przeszedł do rabina z Lublina.cz4rnuch pisze:Właśnie takie. Oglądałem sample ze syfry i bardzo ładnie to wyglądało. Ostre, kontrastowe i bez udziwnionego bokeja. I mniejsze oraz lżejsze od SSC co też mi pasi. No, ale tyle co sobie teraz za nie życzą to nie dam. Testery z netu się nim zachwycały, ale z tego co czytałem to szło to kiedyś kupić za 30-40 dolków. A teraz 100 to mało. Pewnie skończę z samym ciamciangiemrbit9n pisze:..znaczy takie?...
Sława i chwała naszego forum na forach ościennych ;)
- rbit9n
- Ribitibi
Re: Sława i chwała naszego forum na forach ościennych ;)
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
I niech od razu cadyka z Berdyczowa odwiedzi.
- rbit9n
- Ribitibi
oy vey! pojechałem do Leżajska, pisz na Berdyczów.
Lepiej niech nie odwiedza. Po pijaku ulepią jakiegoś golema i nikomu nie będzie do śmiechu.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Nie golema tylko goleminga.
Czy jest na sali psychiatra?? Pozwy, gruba rura, pół miliona dolarów odszkodowania, madafaka! xD xD xD
Dwa dni temu parskałem śmiechem ale dziś to już tutaj żałośnie i straszno zarazem.
Dwa dni temu parskałem śmiechem ale dziś to już tutaj żałośnie i straszno zarazem.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Choroby psychiczne ponoć nie są zaraźliwe, ale psychozy? 

Tyle gęb do wykarmienia, że nawet te pół baniaka może jedynie na waciki wystarczyć. A gdzie reszta na moją szklarnię do telewizorka? Do tego papuga z Ameryki więc nawet podatków tu nie zostawi. Smuteczek.namoamo pisze:...Pozwy, gruba rura, pół miliona dolarów odszkodowania...
- rbit9n
- Ribitibi
mówił mi jeden akademik lemingradzki, że schizofrenią można się zakazić drogą kropelkową od konia.wpk pisze:Choroby psychiczne ponoć nie są zaraźliwe, ale psychozy?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Czarny kaznodziejo, Ty tylko swój interes widzisz, a przecież mnie się też coś należy.
Forum jest na moim serwerze, za obsługę płacę adminowi i programiście, no i tak się składa, że podatki też sumiennie do państwowej kasy odprowadzam.
Więc czemu jacyś amerykanie mieliby za darmo na mnie swój biznes ukręcić?
Forum jest na moim serwerze, za obsługę płacę adminowi i programiście, no i tak się składa, że podatki też sumiennie do państwowej kasy odprowadzam.
Więc czemu jacyś amerykanie mieliby za darmo na mnie swój biznes ukręcić?