a7 takich fot nawet z nikiem nie wypluwa, zastanów się w Ty chcesz się wpakowaćOwain pisze:Kaczki nikiem nie zgwałcone:
Stream of consciousness
-
nordenvind
Re: Stream of consciousness
-
cz4rnuch
W nawiązaniu do ostatnio tu panującej atmosfery wzajemnego zaufania i tolerancji przedstawiam Państwu moje ostatnie, głęboko alegoryczne, dzieło. Dyptyk tbiliski:

-
tomek_jj
NIK najprawdopodobniej tego nie potrafi, ale pewnie masz jakąś wtyczkę, która zmienia kaczki w łabędzie - pochwal sięOwain pisze:Kaczki nikiem nie zgwałcone:
Dodano po 1 minucie :
cz4rnuch pisze:W nawiązaniu do ostatnio tu panującej atmosfery wzajemnego zaufania i tolerancji przedstawiam Państwu moje ostatnie, głęboko alegoryczne, dzieło. Dyptyk tbiliski:
Ja tez chcę do Tbilisi
- Owain
- Nasz Czelnik
Kaczka, gęś, łabądź, łabędź, jeden pies;)tomek_jj pisze: NIK najprawdopodobniej tego nie potrafi, ale pewnie masz jakąś wtyczkę, która zmienia kaczki w łabędzie - pochwal się
Sowy nie są tym, czym się wydają...
-
Chory
Jeden pies.

-
samek
Pies? Ty może jesteś chory?Chory pisze:Jeden pies.
- Owain
- Nasz Czelnik
-
Chory
"Niepotrzebne mi, znaczy, wasze kości - tylko wolność mi dajcie!..."samek pisze:Pies? Ty może jesteś chory?Chory pisze:Jeden pies.
Świń? Tak Cię wzięło po Castro?Owain pisze:Ja jestem chory. Na zatoki;)
-
cz4rnuch
Tylko za długo tam nie siedź, bo się szybko nudzi.tomek_jj pisze:...Ja tez chcę do Tbilisi
Pies z chory(mi) zatokami.

-
Chory
Świeżo po punkcji na mrozie.