Stream of consciousness
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Stream of consciousness
Yyy... A przepraszam, to czym byłaś na południu?
Szukajcie a znajdziecie:
http://www.limuzynaolecko.pl/
Jest bieda to bym bardziej trzeba się jakoś pokazać. U mnie na Warmii (może nie Polska D, ale C już jak najbardziej) od zawsze takie zwyczaje.
http://www.limuzynaolecko.pl/
Jest bieda to bym bardziej trzeba się jakoś pokazać. U mnie na Warmii (może nie Polska D, ale C już jak najbardziej) od zawsze takie zwyczaje.
A to prom kosmiczny przypadkiem nie jest? 

To samochód Leszka, nuda...
Dodano po 9 minutach 1 sekundzie:
Dodano po 9 minutach 1 sekundzie:
Osobówek trochę jeździ. Ale takiego Tahoe albo Suburbana nie uświadczysz. Excursion to nieznany tutaj samochod. Tutaj tylko 1.9tdi w dowolnej budzie.wpk pisze:Yyy... A przepraszam, to czym byłaś na południu?
No bo na cholerę komuś taki Tahoe/suburban?
I tak większość jest RWD, paliwożerne to to, gabaryty i jakość prowadzenia takich kloców na Bieszczadzkich serpentynach to zapewne porażka.
Auta bez jakichkolwiek zalet(poza robieniem wrażenia na laikach).
I tak większość jest RWD, paliwożerne to to, gabaryty i jakość prowadzenia takich kloców na Bieszczadzkich serpentynach to zapewne porażka.
Auta bez jakichkolwiek zalet(poza robieniem wrażenia na laikach).
Ale Lena to nie Bieszczady...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Ale. Ja. Pytałem. Jakim. Samochodem. Lena. Była. Ostatnio. Na. Południu. Polski.
Twoje.Typanie.Zostało.Zignorowane.
TTZZ
TTZZ
Tą szesciocylindrowką ze skrzynią Daewoo, też mnie ciekawi co to za auto. Zgaduje że Opel.
Nie zignorowała ale dopiero skończyła pracę i może odpowiedzieć.
Suzuki Verona, 2.5 6 garów w rzędzie i skrzynia ZF4HP16 (kupa).
W Germanii znalazłam za fajne pieniądze następcę tego modelu czyli Chevrolet Epica.
też 2.5, nowsza buda i interior i normalna skrzynia Aisin 5-cio biegowy z tipronikiem.
Ale mój znajomy chce mi sprzedać Traila za pól ceny i jestem w kropce...
W ubiegłym tygodniu kupił nowe opony i coś tam robił z hamulcami co pomimo wydanych kilku tysięcy nie wpłynęło na ustaloną wcześniej cenę.
Suzuki Verona, 2.5 6 garów w rzędzie i skrzynia ZF4HP16 (kupa).
W Germanii znalazłam za fajne pieniądze następcę tego modelu czyli Chevrolet Epica.
też 2.5, nowsza buda i interior i normalna skrzynia Aisin 5-cio biegowy z tipronikiem.
Ale mój znajomy chce mi sprzedać Traila za pól ceny i jestem w kropce...
W ubiegłym tygodniu kupił nowe opony i coś tam robił z hamulcami co pomimo wydanych kilku tysięcy nie wpłynęło na ustaloną wcześniej cenę.