Stream of consciousness
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Stream of consciousness
Ty? Ty takim czymś?
Nie narzekam, kupiłam to za 4 tys zł.
Ma klimatronik, tempomat, jest duży i wygodny, zagazowany, dołożyłam sobie radio z MP3 działające z pilotem w kierownicy i poza tym, że silnik bierze olej, skrzynia pracuje koszmarnie to nie narzekam. Ostatni przejazd 1200km kosztował mnie 220zł.
Ma klimatronik, tempomat, jest duży i wygodny, zagazowany, dołożyłam sobie radio z MP3 działające z pilotem w kierownicy i poza tym, że silnik bierze olej, skrzynia pracuje koszmarnie to nie narzekam. Ostatni przejazd 1200km kosztował mnie 220zł.
- sorevell
A ja przed chwilą skończyłem wołać sześć szitek, które zalegały mi w grafloku. Za cholerę nie pamiętałem, co jest na tych zdjęciach, no poza ostatnim, które strzeliłem w zeszły weekend. Okazało się, że pierwsze z nich było zrobione w Szczecinie, dwa lata temu 

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Szit hepens. 

- sorevell
A przy okazji umyłem polaroidy w zmiękczaczu. Teraz wystarczy je kiedyś zeskanować...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Najlepiej, gdy wyschną. 
Dodano po 5 minutach 36 sekundach:
Metka, a co to znaczy, że skrzynia pracuje koszmarnie?
BTW, słyszałem, że w okolicy Olecka dama imieniem Lena naprawia lokalnym macho skrzynie automatyczne - chcesz, to poszukam numeru.
I ile to jest te pół ceny za Traila?

Dodano po 5 minutach 36 sekundach:
Metka, a co to znaczy, że skrzynia pracuje koszmarnie?
BTW, słyszałem, że w okolicy Olecka dama imieniem Lena naprawia lokalnym macho skrzynie automatyczne - chcesz, to poszukam numeru.
I ile to jest te pół ceny za Traila?
Szkoda. Ford wymyślił sobie tak: Excursion dla faceta, Expedition dla jego małżonki, Explorer dla dorastającej córki.Methanoia pisze:Excursion to nieznany tutaj samochod.
Chcesz o tym porozmawiać?namoamo pisze:No bo na cholerę komuś taki Tahoe/suburban?
I tak większość jest RWD, paliwożerne to to, gabaryty i jakość prowadzenia takich kloców na Bieszczadzkich serpentynach to zapewne porażka.
Auta bez jakichkolwiek zalet(poza robieniem wrażenia na laikach).

Stawaj jako i ja staję!
WPK, ale tutaj nie ma co naprawiać. Ktoś ją próbował naprawić ale nie wymienił sterownika więc TCC solenoid wariuje i lockup działa tak miękko jakby ktoś kopał drewniakiem w podłogę.
Jest koszmarnie źle zrobiona więc skoro nie udało mi się jej skatować to sprzedam auto i najwyżej za 1500zł kupię komuś skrzynię od Daewoo Tacuma na podmianę.
Skrzynia jest fatalnie zaprojektowana bo lockup działa od trzeciego biegu co powoduje, że do 60km/h skrzynia wyje po obrotach a samochód stoi w miejscu co też po części jest zasługą fatalnie zregenerowanego przez SAMKO konwertera.
Nie warto tego knota naprawiać.
Połowa ceny za Traila to 10tys. Myślę jeszcze czy nie zaproponować Zimnemu Traila i nie wziąć za to Tahoe z LS3 (5.3V8 330KM).
Na Toyotę LC 100 się nie zamieni bo setki V8 są kurewsko drogie.
Jest koszmarnie źle zrobiona więc skoro nie udało mi się jej skatować to sprzedam auto i najwyżej za 1500zł kupię komuś skrzynię od Daewoo Tacuma na podmianę.
Skrzynia jest fatalnie zaprojektowana bo lockup działa od trzeciego biegu co powoduje, że do 60km/h skrzynia wyje po obrotach a samochód stoi w miejscu co też po części jest zasługą fatalnie zregenerowanego przez SAMKO konwertera.
Nie warto tego knota naprawiać.
Połowa ceny za Traila to 10tys. Myślę jeszcze czy nie zaproponować Zimnemu Traila i nie wziąć za to Tahoe z LS3 (5.3V8 330KM).
Na Toyotę LC 100 się nie zamieni bo setki V8 są kurewsko drogie.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Aha.
Zaiste, dużo mi to mówi.
PS Patrzajcie, pojawił się on-line jakiś Owain - znacie typa? Bo może to ruski bot?
Zaiste, dużo mi to mówi.
PS Patrzajcie, pojawił się on-line jakiś Owain - znacie typa? Bo może to ruski bot?