Stream of consciousness
Re: Stream of consciousness
Ale ma być też z rykiem na zdjęciu. 

Załatwione 

Dzięki. Czekam niecierpliwie.
Jako dzieciak jeździłem z ojcem na wakacje na Mazury, i mieszkaliśmy w wynajmowanych pokojach, gdzie nad małżeńskim łożem wisiał "Jeleń na rykowisku". Na obrazie tym było wszystko: i las, i jeleń, i jeziorko, i zachodzące słońce, i łabądek na jeziorku, a jeleniowi leciał z pyska namalowany na obrazie ryk.
Niestety, nie zachowało mi się żadne zdjęcie tego pięknego obrazu, wtedy nie pomyślałem, że warto to uwiecznić.
Jako dzieciak jeździłem z ojcem na wakacje na Mazury, i mieszkaliśmy w wynajmowanych pokojach, gdzie nad małżeńskim łożem wisiał "Jeleń na rykowisku". Na obrazie tym było wszystko: i las, i jeleń, i jeziorko, i zachodzące słońce, i łabądek na jeziorku, a jeleniowi leciał z pyska namalowany na obrazie ryk.

Niestety, nie zachowało mi się żadne zdjęcie tego pięknego obrazu, wtedy nie pomyślałem, że warto to uwiecznić.
U mojej babci, nad łóżkiem gdzie spałem wisiał gobelin z jeleniami na rykowisku i nawet lubiłem popatrzeć.
Poza tym same święte obrazki.
Poza tym same święte obrazki.
- vid3
- Kontakt:
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Mi to ostanie. 

Dodano po 3 minutach 45 sekundach:
Nazbierałem kamyków na plaży w pobliżu zatopionego lasu w Słowińskim Parku.
Są pięknie oszlifowane przez fale i piasek.
Z kamyków zrobię pierścionki, zdjęcia wyświetlę za pomocą ramki do zdjęć.
Wydaje mi się to fajne.
Dziś już nie męczę

Dodano po 2 minutach :
ale jutro tak

Ostatnio zmieniony 29 sie 2017, 20:52 przez Meliszipak, łącznie zmieniany 1 raz.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Nie męczysz. Dajesz odpocząć ócz naszych błękitom. Słowiński Park... Mmm... 

No fajnie. Cały tydzień spędziłem.
Pięknie.
Z inych rzeczy to rozwaliło mnie, że przy wejściu na Wydmę Łącką stojaki na rowery po pięć złotych
Pięknie.
Z inych rzeczy to rozwaliło mnie, że przy wejściu na Wydmę Łącką stojaki na rowery po pięć złotych