Tak pewnie mamrotał Loyola przy goleniu...Gdama pisze:Metody muszą być skuteczne, bo jest niebiańsko!
samek - tu i tam
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: samek - tu i tam
- Owain
- Nasz Czelnik
Przypomniałeś mi cytat, który miałem w opisie całe lata na forum CP: Caedite eos. Novit enim Dominus qui sunt eius. Ciekawe co opat Arnaud mamrotał przy goleniu...wpk pisze:Tak pewnie mamrotał Loyola przy goleniu...Gdama pisze:Metody muszą być skuteczne, bo jest niebiańsko!
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Kurde ile to się człowiek musi na gu glać zanim zrozumie co tu powpisywali.
Jak to było kiedyś? Gościu wali sentencyje, a ty co? Słowniki wszelakie pod ręką? No chyba, że wyuczone niewolniki. E nie. Niewolnice lepsze.
Woytku. Mam kieskie odczucia. Takie prawie samobiczujące mnie. Wista to porażka była. Niestety muszę to przyznać.
Fotograficznie kosmiczna porażka. Mam tylko nadzieję, że nauczyła mnie czegoś. Ale w moim wieku?
Przy okazji Panie i Panowie wybaczą. Mała prywata.
Aniu - dojechałem do domku i już się w piecu pali i obiad się tworzy. Wina oczywiście też się napiję.
Bo Ania czyta nasze forum i rączki śliczne załamuje w jakie to ja towarzystwo wpadłem
Jak to było kiedyś? Gościu wali sentencyje, a ty co? Słowniki wszelakie pod ręką? No chyba, że wyuczone niewolniki. E nie. Niewolnice lepsze.
Woytku. Mam kieskie odczucia. Takie prawie samobiczujące mnie. Wista to porażka była. Niestety muszę to przyznać.
Fotograficznie kosmiczna porażka. Mam tylko nadzieję, że nauczyła mnie czegoś. Ale w moim wieku?
Przy okazji Panie i Panowie wybaczą. Mała prywata.
Aniu - dojechałem do domku i już się w piecu pali i obiad się tworzy. Wina oczywiście też się napiję.
Bo Ania czyta nasze forum i rączki śliczne załamuje w jakie to ja towarzystwo wpadłem

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Rety!
Uciekamy!
Pod Twoją opiekę, Aniu, oczywiście.
Uciekamy!
Pod Twoją opiekę, Aniu, oczywiście.
To seryjkę pomnikową
zamykamy berlinowo.

zamykamy berlinowo.

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
I wierszykowo.
- Owain
- Nasz Czelnik
Czy to Lord Vader na tym zdjęciu powyżej? Tylko okno krążownika jakby na suficie, a nie na ścianie. No i Emperor's Royal Guard jakby za kuse wdzianko... nie, to chyba nie...
Sowy nie są tym, czym się wydają...
To nie lord z krążownikiem.
To oculus nad pomnikiem.

To oculus nad pomnikiem.

Tydzień się chyli ku końcowi.
Tydzień co poświęcony był pomnikowi.

Tydzień co poświęcony był pomnikowi.