Jaki monitor?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Jaki monitor?
A na N. PM też pisałeś?
Jeśli nie odpisuje, to napisz mu PM, że napisałeś PM.
Jeśli nie odpisuje, to napisz mu PM, że napisałeś PM.
- Owain
- Nasz Czelnik
Ja bym się wahał między typem drugim i trzecim...
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
To go na FB zaatakuj jeszcze. Poważnie.
Jutro tak zrobię.
Z tymi 18 tysiącami, to gdy widziałem, jakie sprzęta Marcin C Kaluza wrzuca na FB, to powiedziałbym, że byłaby to pierwsza rata za model amatorski... Jakieś takie zajebiste systemy drukowania, itd. Taka profeska, że głowę urywa.
Widać rzadko czytujesz kolegę Tom01 z żółtego
Heh, ja sobie wyobraziłem reakcję Toma na tego benka
Istnieje lista polecanych monitorów właśnie u mastifa, ja sam według niej śledziłem rynek używek.
Trzy tysie za monitor kiepskiej marki, mnie byłoby szkoda - ale to tylko uprzedzenia.
Coś mi miga w pamięci że jest jakiś fotograficzny Eizo cs? cx? w podobnych pieniądzach, nowy. Może mniejsza rozdzielczość ale jeśli zgodność kolorów jest priorytetem..
Istnieje lista polecanych monitorów właśnie u mastifa, ja sam według niej śledziłem rynek używek.
Trzy tysie za monitor kiepskiej marki, mnie byłoby szkoda - ale to tylko uprzedzenia.
Coś mi miga w pamięci że jest jakiś fotograficzny Eizo cs? cx? w podobnych pieniądzach, nowy. Może mniejsza rozdzielczość ale jeśli zgodność kolorów jest priorytetem..
Według tych kategorii to np. wszystko ze światłosiła poniżej 1,2 do śmieci. I minimum średni format, reszty nie warto nawet kopnąć
Dodano po 1 minucie 43 sekundach:
Akurat kolory ma dobre, nierówne jest podświetlenie i inna temperatura barwowa w rogach.
Dodano po 49 sekundach:
Czytałem, czytałem
Nie czytali Ci co dali Tipa 2016.
http://www.tipa.com/awards-en-new/benq-sw2700pt