Dupa
Re: Dupa
Przekaz do mnie zupełnie nie trafia, ale tak ogólnie to nie wiem czy to nie najlepsze kręcenie dupcią ever:
- vid3
- Kontakt:
Dystorsja paskowata podkreśla szlachetność owalu
także nie ma tego złego....

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Po pierwsze chciałbym się przywitać. Do rzeczy. Panie Owain należący jak sądzę do oświeconej elity narodu:Owain pisze: ↑20 sty 2017, 14:15 No cóż. Mnie ta estetyka nie odpowiada. Nie jestem w stanie przekonać się do jakiegokolwiek hip-hopu, rapu, choć moja żona to i owo lubi. Oczywiście, jakiś tam Fisz Waglewski czy kilku innych może tworzy z tego jakąś muzykę, ale od wielu lat od tego plugawego gatunku odstręczają mnie polscy blokersi wykrzykujący ordynarne teksty bez ładu i składu, z wymową kojarzącą się z kwiczeniem świń. Podobnie ten cały be-em-wioskowy anturaż, począwszy od sposobu ubierania, poprzez sposób artykułowania aparatem gębowym, po swoiste podejście do kultury.
Najśmieszniejsze, że w ostatnich latach jakoś tak się utarło, że ta zdegenerowana część społeczeństwa, którą powinno się izolować i edukować biczami wodnymi, została wyniesiona na piedestał chłopców-patriotów. Tacy jak oni i im podobni prezentują patriotyzm w postaci niszczenia (niczyjego przecież) mienia publicznego, bazgrania sprayem po elewacjach czy przypierdolenia tureckiemu sprzedawcy kebabów. Ich wąsaci tatusiowie z kolei palą wszelkim gównem w swych piecach, a co do pieca nie wejdzie, wywożą do lasów, w których kłusują zwierzynę, trzymają psy na łańcuchach karmiąc je skórkami z chleba i pomyjami. Potem siedzą w kościołach w pierwszych ławkach, a po mszy rechoczą na wioskowych festynach, marząc, by obsmarować sąsiada. Taki naród jest teraz tym, który niesie sztandar 1000-letniej Polski narodowej i katolickiej, to są pożądane i wielbione wartości. Z wąsem, z przepalonym dieslem, w dresie, ze złotym (tombakowym) łańcuchem, z 500+ w garści i dzieckiem nazwanym Olivier lub Dżastina, przypadkowo nie zabitym w wieku niemowlęcym, gdy tatuś był trzydniowy.
Kurwa, jak ja nienawidzę tego narodu.
1.Gratuluję tolerancji dla twórców hip-hopu.
2.Nie rozumiem w jaki sposób, tak lekko jak w tańcu, utożsamił pan szanowny swoich blokersów z patriotami, WTF?
3."Tacy jak oni", Co to ma znaczyć? A tacy jak Wy? Kim Wy jesteście? Jaśnie oświeconą elitą?
4.Dlaczego 1000 letnia Polska narodowa i katolicka jest gorsza? No właśnie od jakiej Polski? Liberalno-tęczowo-nijakiej?
5. Waściu co Ty masz do 500+? Od razu mówię, że mam tylko jedno dziecko i nie korzystam z tego programu. Mimo to, żal mi dupy nie ściska tak mocno jak Tobie. Lepiej, żeby te siano dostały dzieci, czy niech to pójdzie do puli karuzel watowskich? Potraktuj to może tak, że rząd nic nie rozdaje, tylko zwraca obywatelom część ich pieniędzy, które ciężko zarobili za 2000 netto. Ta zdegenerowana część społeczeństwa, hołota która płaci podatki, nie tak jak elita, rejestrująca firmy za granicą w rajach podatkowych.
6. Co Ty masz do tatusiów trzydniowych bohaterze? Sam jesteś tatusiem? Wiesz co to znaczy ojcostwo? Czy tylko jesteś lemingiem co ma psa, albo kota?
7.Nienawidzisz tego narodu? Estetyka Ci nie odpowiada? Jak tak bardzo polski paszport Cie uwiera patrioto, to może gdzie indziej jest lepiej?
8."Zamiast siedzieć cicho po kątach, zawłaszczają przestrzeń"? panie Puch? Duszno oświeconej elicie, jedynej i słusznej?
9. Tacy patrioci jakimi pogardzasz panie Owain, to być może jedyni ludzie którzy zechcą przelać krew, za ten nieszczęśliwy kraj w
razie zagrożenia zewnętrznego. Jaśnie oświecona elita będzie spierdalać po azyl za granice, ile sił w ich renówkach.
10.Przeszedłeś służbę wojskową panie Owain i panie Puch? Nie? Generałów nie biorą? Potrafisz strzelać z AK47? Aaaaaach zbroja, miecz, itp. rekwizyty chłopców, którzy nie byli w wojsku i muszą znależć jego substytut w zabawie.
11."Czy patriotyzm coś nam przyniósł"? A coś nam zabrał? Patriota to dla mnie ktoś, kto jest dumny ze swojego kraju, jakikolwiek on kurwa by był, to takie złe? To ktoś kto ma łzy w oczach jak grają hymn Narodowy. To takie naprawdę godne pogardy?
12."Społeczeństwo prostaków-bandytów się teraz buduje" panie Owain? Wstydzę się za takiego rodaka, ogląda pan coś innego poza TVN, czyta pan coś innego poza gazeta koszerną?
13. Wszystkich problemów upatrujecie towarzyszu w mieszkańcach? Jaśnie oświecona elita stoi z boku?
14."Głupawy tłumek, tępy naród, jednostki wybitne"? Do której grupy , jaśnie oświecony pan siebie zalicza? I pan Puch któremu zwykle wypada się zgodzić, i w dupę wchodzić.
15."Huj, dupa i kamieni kupa"? to może kurwa warto coś zmienić, a nie pluć w ryj hołocie,że zagłosowała inaczej niż jaśnie oświecona elita wymaga?
16."Ludzie wspaniali, tylko naród kurwy"? nawet nie chce mi się tego komentować bohaterze narodowy.
17. Porównaj marsz narodowców, tej hołoty wg Ciebie, z KODem, Obywatelami RP, itp, gównem, widzisz różnice? Pewnie nie.
Pocałuj HGW w dupę, bo jest taka zajebista, obciągnij Donaldowi i Bronkowi, będzie Ci lżej. Pewnie zostanę zbanowany, za pierwszego posta, ale szlag mnie trafia jak czytam takie literki. Sory.
Dodano po 13 minutach 23 sekundach:
Aaaaa, byłbym zapomniał. DUPA.
- Owain
- Nasz Czelnik