Propozycje zmian na forum

off-duty
ODPOWIEDZ
puch24

Re: Propozycje zmian na forum

Post autor: puch24 »

No pisałem wcześniej, że Okruszek ze mnie taki, jak i Puszek: 20 kamieni* żywej wagi! Ale może być! :-D

* stone - miara wagi, używana w UK do ważenia ludziów. 14 funtów.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

Szanowni!

Tak sobie pomyślałem, a co pomyślałem, to napiszę.:)

Niektórzy zaczynają narzekać (i ja też gdzieś tam;), że 'nic się nie dzieje'. Że na forum śnieg z deszczem i wieje. :D

A ja Wam napiszę tak: Forum jest młode, trudno, by ruszyło z kopyta, z tempem obłędnym jak byk ugryziony przez gza w dupsko. Bo byśmy wówczas nie ogarnęli. Ponadto forum tworzą ludzie. Ludzie, którzy mają takie same możliwości zakładania tematów, pisania postów. Forum zostało pomyślane, by zamiast wypocin o kotlecie zaproponować coś z około-fotograficznej (i nie tylko) kultury i sztuki. By było miejscem spotkań ludzi wrażliwych i zabawnych, z dystansem i didaskaliami, o winie i meloniku. O dupie i cyckach Maryni. Do moich milusińskich z forum CP napiszę, że nawet jeśli nie robicie zdjęć, to dział Deco Art'u daje pole do przemyśleń, zamyśleń i rozmyśleń. Brać, zakładać tematy, prezentować prace, choćby na szydełku czy insze grafiki oraz fiki miki. Forum zostało założone dla takich, co robią zdjęcia od 187 lat (jak wpk) i dla takich jak ja, co rawy woła (hop! hoop!) od 1,5 roku. Więc apeluję do tych z mniejszym doświadczeniem, co nie wrzucają zdjęć, bo tu ahabskie cudeńka, jak i do tych ahabów, co nie chcą kalać swych arcydzieł na 'niepoważnym' forum: Weźcie "Niepierdol". Rbit9n załatwi Wam bez recepty i za pół ceny :D
Ja wiem, że jest zima i nowych zdjęć się nie chce robić, ale jak mawiał klasyk: jest zima, to musi być zimno. I ciemno po 15tej;) Ale to żadna wymówka, bo fajna fotę można i w toalecie zrobić :D. Gotujemy się we własnym sosie? Ja o forum powiadomiłem, bym nie skłamał, ze 50 osób. A Wy? Ilu znajomym daliście znać?
Nie pytajcie, co Wasze forum może zrobić dla Was, ale co Wy możecie zrobić dla Waszego foruma!

Tak, że tegesss majonesss ;)

Where is Michael?
Where is Mark?
Where is Mathew
Now it's getting dark?
Where is John? They are all out back
Under fifteen feet of pure white snow
Would you please put down that telephone
We're under fifteen feet of pure white snow

do dzieła, lenie;)

Wasz ólóbiony Eskimos - Owik;p
Sowy nie są tym, czym się wydają...
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

Ale nudny wpis. Nawet nie doczytałem do końca :) :)
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

Obrazek

:P :mrgreen:
Sowy nie są tym, czym się wydają...
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

Nawet się uśmiechłem. Nie powiem, że nie.
Meliszipak

Post autor: Meliszipak »

Moja koleżanka się niedługo zamelduje na pokładzie Nautilusa.
Fajna dziewczyna jest i psioniczna okrutnie, jak na naukowca przystało.
Tworzy małe dzieła sztuki z mydła, co też pasuje jak ulał.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Pomidor.
d90

Post autor: d90 »

Owain pisze:Szanowni!

Tak sobie pomyślałem, a co pomyślałem, to napiszę.:)

Niektórzy zaczynają narzekać (i ja też gdzieś tam;), że 'nic się nie dzieje'. Że na forum śnieg z deszczem i wieje. :D

A ja Wam napiszę tak: Forum jest młode, trudno, by ruszyło z kopyta, z tempem obłędnym jak byk ugryziony przez gza w dupsko. Bo byśmy wówczas nie ogarnęli. Ponadto forum tworzą ludzie. Ludzie, którzy mają takie same możliwości zakładania tematów, pisania postów. Forum zostało pomyślane, by zamiast wypocin o kotlecie zaproponować coś z około-fotograficznej (i nie tylko) kultury i sztuki. By było miejscem spotkań ludzi wrażliwych i zabawnych, z dystansem i didaskaliami, o winie i meloniku. O dupie i cyckach Maryni. Do moich milusińskich z forum CP napiszę, że nawet jeśli nie robicie zdjęć, to dział Deco Art'u daje pole do przemyśleń, zamyśleń i rozmyśleń. Brać, zakładać tematy, prezentować prace, choćby na szydełku czy insze grafiki oraz fiki miki. Forum zostało założone dla takich, co robią zdjęcia od 187 lat (jak wpk) i dla takich jak ja, co rawy woła (hop! hoop!) od 1,5 roku. Więc apeluję do tych z mniejszym doświadczeniem, co nie wrzucają zdjęć, bo tu ahabskie cudeńka, jak i do tych ahabów, co nie chcą kalać swych arcydzieł na 'niepoważnym' forum: Weźcie "Niepierdol". Rbit9n załatwi Wam bez recepty i za pół ceny :D
Ja wiem, że jest zima i nowych zdjęć się nie chce robić, ale jak mawiał klasyk: jest zima, to musi być zimno. I ciemno po 15tej;) Ale to żadna wymówka, bo fajna fotę można i w toalecie zrobić :D. Gotujemy się we własnym sosie? Ja o forum powiadomiłem, bym nie skłamał, ze 50 osób. A Wy? Ilu znajomym daliście znać?
Nie pytajcie, co Wasze forum może zrobić dla Was, ale co Wy możecie zrobić dla Waszego foruma!

Tak, że tegesss majonesss ;)

Where is Michael?
Where is Mark?
Where is Mathew
Now it's getting dark?
Where is John? They are all out back
Under fifteen feet of pure white snow
Would you please put down that telephone
We're under fifteen feet of pure white snow

do dzieła, lenie;)

Wasz ólóbiony Eskimos - Owik;p
Qurde ale psychol hehe
W kiblu foty każe pstrykać hehe

Ps.
Ja se czytam, nie pisze - bo i nie mam nic do powiedzenia :)
Jak sie nauczę z flickr fotki wstawiać, to z czasem coś dodam dla jajec.
Co do nowych, to pewnie że by sie przydało.

pzdr

Dodano po 1 minucie 6 sekundach:
nowych * - ludzi sie znaczy oszywiście
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Dwa pomidory.
Tom4sz