Propozycje zmian na forum
Re: Propozycje zmian na forum
Chciałem powiedzieć tylko: dobranoc. Idę do kina.
Hen.
Hen.
To ja też napiszę.Owain pisze:Tak sobie pomyślałem, a co pomyślałem, to napiszę.
...
Nie pytajcie, co Wasze forum może zrobić dla Was, ale co Wy możecie zrobić dla Waszego foruma!
Wiecie co? Kiedyś Ogryzek chciał się przenosić na zagraniczne forum, bo na poprzednim nie dało się żyć.
Twiedził, że wszystkie polskie są o kant rozbić, poniekąd słusznie.
W końcu mamy forum, jakiego nie było i pewnie nie będzie. Swoje. Tymczasem jakiś marazm zapanował. Wszystkim odechciało się pisać, czy co? Ja wiem, że co nowe to fajne, ale szybko się nudzi. Ale jeśli nie zadbamy o to co mamy, to co pozostaje? Ja alternatywy nie widzę.

Bo znowu wyjdę na głąba.
Z resztą, to i tak nie wiem co powoedzieć.
A sanczo pytał o zdanie nie bede, bo to świr jest.
Dzis chciał do lasu na przykład.
No kto normalny, do lasu łazi w zime ?
No kto ?

Dodano po 33 sekundach:
Swojom drogom
Ogryzek tu jest ?
- Owain
- Nasz Czelnik
d90 pisze: Swojom drogom
Ogryzek tu jest ?
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Wiecie co? A weźcie wy wszyscy Niepierdol(cie)!
To jest normalne, że po jakimś czasie od otwarcia forum przygasa, ale to wcale nie oznacza, że jak nie ma 100 wpisów dziennie, to od razu umiera. W końcu ludzie też pracują, mają rodziny, inne rozrywki... Nie każdy może tu siedzieć "twenty-four seven".
A poza tym pogoda trochę dobijająca też nie nastraja rozrywkowo.
To jest normalne, że po jakimś czasie od otwarcia forum przygasa, ale to wcale nie oznacza, że jak nie ma 100 wpisów dziennie, to od razu umiera. W końcu ludzie też pracują, mają rodziny, inne rozrywki... Nie każdy może tu siedzieć "twenty-four seven".
A poza tym pogoda trochę dobijająca też nie nastraja rozrywkowo.
A szkoda. Lubię, jak coś zapierdala.puch24 pisze: jak nie ma 100 wpisów dziennie

Popatrzta se chwilke, jak się nudzi, a co
Można lizać przez szybkę:

Można lizać przez szybkę:
Nie za wcześnie na pierwszą menstruację? Nudni jesteśmy (przynajmniej niektórzy z nas) to i czasami jest nudno. Ale trochę inaczej niż na innych forach. No i fajnie. Poboli i przejdzie. A jak komuś za mało to może przecież się wybrać na inne forum zgadywać co to albo gdzie to. Albo porozmawiać o D6.
Dobija tylko ciagłe bieganie po wątkach.Ligo pisze:A szkoda. Lubię, jak coś zapierdala.puch24 pisze: jak nie ma 100 wpisów dziennie
A we wszystkich w sumie (no, w większości) takie samo pisanie poza (i dobrze że poza hehe) tematem.
Poza tym, wszyscy zdrowi.

Dodano po 1 minucie 17 sekundach:
D6 ?
Jest już ?
To ja jak krokodyl...blizej mi do dinozaurów, niż do ludzi...
Zamiast narzekać popatrzcie co się dzieje w zakładce u nikoniarzy, 20 postów przez cały dzień (w tym 1/3 Pucha) 
To jest dramat dopiero.

To jest dramat dopiero.
Ostatnio zmieniony 02 gru 2016, 23:43 przez nordenvind, łącznie zmieniany 1 raz.