Propozycje zmian na forum

off-duty
ODPOWIEDZ
puch24

Re: Propozycje zmian na forum

Post autor: puch24 »

No tak, 1/3 moich postów to faktycznie dramat. Dzięki.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Dramat społecznoindustrialny.
nordenvind

Post autor: nordenvind »

Źle mnie zrozumiałeś. To było w tym sensie, że dupę im dzisiaj uratowałeś :)
Przecież nikt nie ma Tobie za złe gdzie piszesz, co piszesz i ile piszesz :)
puch24

Post autor: puch24 »

:-D
Ostatnio tam nudy. Ale ten zlinkowany film z "recenzją" mocno mnie "zainspirował". :-P
Meliszipak

Post autor: Meliszipak »

Szkoda, że nie mam bo był zapodał 21798493048055 zachód słońca w różowo malinowej tonacji i od razu
byłoby ciekawiej i fajniej.
Ale zawsze mogę zapytać jaka torba na torbę do noszenia torby i czy aby koniecznie na prawe ramię.
Ligo

Post autor: Ligo »

d90 pisze:Dobija tylko ciagłe bieganie po wątkach.
Racja. Kiedyś wszystko szło jednym ściśle regulowanym, wartkim potokiem, a teraz bez przeszkód się rozlało po okolicy, jak nie przymierzając delta Mississippi. Ale przecież nie ma z tym problemu. Możesz sobie wybrać jedno miejsce i tam postować. Jeśli będziesz wrzucał foty gdziekolwiek, to z przyjemnością tam przyjdę i pewnie nie tylko ja.
nordenvind

Post autor: nordenvind »

Meliszipak pisze:Ale zawsze mogę zapytać jaka torba na torbę do noszenia torby i czy aby koniecznie na prawe ramię.

:lol:
trumil9

Post autor: trumil9 »

Czesc, mam na imie Wojtek, namowiony przez znajomego na rejestracje - zrobilem i mam pare uwag.
* Nie jest to recenzja tylko wlasnie uwagi...
1. Jak sie nie zrobi szkieletu forum - to pozniej robi sie burdel. A to niewatpliwie moze odstraszac potencjalnych nowych i juz zarejestrowanych uzytkownikow
2. Forum musi miec wiadoma dyrekcje, ktora egzekwuje regulamin forum, oraz nadaje kierunek jego rozwoju, tak aby forum nie zamienilo sie w bezsensowny chat z bezsensownymi zdjeciami
3. Tutaj sa profesjonalnie napisane posty, ktore wymagaja nie tylko posiadania sprzetu ale takze wiedzy i doswiadczenia. Ktos wlozyl wysilek w to aby podzielic sie swoja wiedza. Jezeli potem postuje ktos komentaz w rodzaju tysiacpiecsetstodziewiecset, to staje sie bez sensu zamieszczanie postow
4. Zjdecia - niektore - litosci. Sample to nie musi byc od razu ART, ale niech pokaza "dobroc" obiektywu.

Canon7, Canon 50/1.2, Arista EDU100

Obrazek

Nikkromat, Nikkor-S 50/1.4 Arista EDU100

Obrazek

Canon 5d2, Canon 85L

Obrazek

Sinar P 8x10, Helios 11 3/4"/4.5, Arista EDU100, Cyanotype "stonowane" CS

Obrazek

Jak na tym forum bedzie ladnie to nikt nie zrobi tak jak na pierwszym zdjeciu
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Dzień dobry.
Twoje uwagi są jak najbardziej słuszne.
I zapewne dla zilustrowania problemu jednym postem połączyłeś co najmniej 3 działy:
- przywitanie,
- uwagi,
- publikację zdjęć, spośród których to z LF jest najmniejsze...
To się chyba nazywa przykład negatywny. ;)
trumil9

Post autor: trumil9 »

Jestem starszym panem i dawno mi sie nie zdarzyla aby mlodszy ode mnie facet puszczal mi oczko. Dla wyjasnienia - nie sponsoruje, i jestem straight.
ODPOWIEDZ