Samki różne, kwadratowe i podłużne.
Re: Smaki różne, kwadratowe i podłużne.
Po razowcu to się jeszcze nie jąkałem, ale ja młody jestem...
Dodano po 59 sekundach:
Bo to pewnikiem dwazowiec był.
Dodano po 59 sekundach:
Bo to pewnikiem dwazowiec był.
- rbit9n
- Ribitibi
a nawet trzy, bo pszenno-orkiszowo-żytni. w sunie orkisz to też pszenica, tyle że dzika. to pewnie dla tego.
a właśnie, jak jechałem na dyżur, to w Zaczerniu mili polucjanci pilnowali potrąconego odyńca. pewnie jak nikt nie patrzył zapakowali go na pakę i pojechali przerobić na plasterki!!! na pasztet z dzika.
a właśnie, jak jechałem na dyżur, to w Zaczerniu mili polucjanci pilnowali potrąconego odyńca. pewnie jak nikt nie patrzył zapakowali go na pakę i pojechali przerobić na plasterki!!! na pasztet z dzika.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
A jak to smakuje (ten chlebuś) z głakamolkiem? Bo mam fazę na zdrowe (i podwyższony cholesterol).
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Ponoć dobre roboty planetarne produkuje firma Kan-Wod. Albo nawet takie same, tylko lepsze. Więc gdy kupisz, to się pochwal. Piotruniu.
PS Też mam cholerol.
PS Też mam cholerol.
- rbit9n
- Ribitibi
problem z canwonami jest taki, że te dobre modele zaczynają się od 3k PLN, a ja nie wiem czy jestem skłonny tyle wydać (ile to by było szpul fomapana 400♶ za to, a ile ruskiego, przeterminowanego papieru).zaś te w okolicach 1k PLN wyglądają jak chiński wyrób, którym pewnie są. a jak chodzą, po całej kuchni. dlatego tymczasem dumam nad Boschem, a co wydumam, sam jeszcze nie wiem.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Jeśli chodzą po całej kuchni, to powinny mieć zmiotki i ściereczki w zestawie i sprzątać kuchnię w trakcie.
- vid3
- Kontakt:
- sorevell
Tańszych kenów nie polecam. Mamy taki od 3 lat. Zaraz po zakończeniu gwarancji zaliczył zgon i konieczna była wymiana jakiegoś mikro-czegoś za ponad 200, a teraz po kolejnym roku znów dogorywa.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
A czy te drogie są naprawdę OK? Ewentualnie jakie innej - jakiej? - firmy?
Bo Jola dojrzewa do produkcji chleba we własnym zakresie, a ja jestem zielony w temacie.
Poza tym kończy nam się stary i dobry (ma chyba ze 25 lat) robot Philipsa i czymś go trzeba będzie zastąpić...
Bo Jola dojrzewa do produkcji chleba we własnym zakresie, a ja jestem zielony w temacie.
Poza tym kończy nam się stary i dobry (ma chyba ze 25 lat) robot Philipsa i czymś go trzeba będzie zastąpić...