Stream of consciousness
Re: Stream of consciousness
konica ar hools!!! Zawsze wierni!
- Owain
- Nasz Czelnik
- vid3
- Kontakt:
- rbit9n
- Ribitibi
chujal.vid3 pisze:Kolorowy mural?
na korku jest typeska, którą strasznie irytują takie hasła jak: wywojka i palić, tudzież świecić negatyw. a już na amen się obraziła, kiedy napisałem, że żarówka do powiększalnika jest droższa, bo ma inny skład stopu w druciku, znaczy spirali. bo jej dziad używali zwykłych żarówek i one wyglądali jak te do powiększalnika, więc to na pewno to samo.puch24 pisze:Wiecie co, na jednym z forów, na które zaglądam jest gościu, co w kółko wytyka innym uczestnikom używanie żargonu. On by tu Wam wszystkim kota pogonił za te wszystkie Samki, Voitki, Lejki, Ciamciangi, Soniaki, Nikosie i Olki! Tak, że by Wam wszystkim w pięty poszło i odechciałoby Wam się na pół roku uczestniczyć w jakimkolwiek forum.Gość jest administratorem czy moderatorem na pewnym Bardzo Poważnym Forum, ale szarogęsi się w ten sposób także na innym forum, na którym NIE jest moderatorem... Wszystkich innych ustawia do pionu. Np. jego odpowiedź na pytanie typu: "Czy ktoś ma/wie/może....?" brzmi: "Ktoś ma/wie/może".
Na widok tego forum pewnie dostałby zawału.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Wiesz, mnie też by denerwowało, bo nie znam współczesnego żargonu wywojkowego (to akurat wiem), i nie wiem, co to znaczy palić czy świecić negatyw... 

- rbit9n
- Ribitibi
naświetlać. ale komu by się chciało klepać? piszesz "na ile świecone?" i każdy czai bazę.
- sorevell
- wuzet
- Kontakt:
- rbit9n
- Ribitibi