Dywagacje o zakupie A7
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Dywagacje o zakupie A7
Że co?
bajdurzysz mister
- Owain
- Nasz Czelnik
A nie no, tak tylko klikam, bo dziś już laba w worku. No nic, zaraz po choinkę jedziem. W doniczce. 

Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Ale żeby się tak najebać w pracy? Fajną masz tę pracę.
- Owain
- Nasz Czelnik
Mój odkurzacz wie, kiedy ma pełny pojemnik, mój ekspres wie, kiedy nie ma wody, to i sony mogłoby się zorientować, że ktoś macha przysłoną. Zobaczysz, że wymyślą takie cuś

Sowy nie są tym, czym się wydają...
ale by to było upierdliwe
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Upierdliwe jak cyganka pod marketem - miałem Loxię i z powodu upierdliwości oddałem. Ale w Loxii powiększenie miało przynajmniej swoje uzasadnienie, bo było sprzężone z pierścieniem ostrości.
Natomiast te owajnowe dewagacje to czysta sztuka dla sztuki.
Dlatego proponuję pójść dalej - powiększenie przy zoomowaniu, przy nakręcaniu/odkręcaniu filtra i przy zdejmowaniu/zakładaniu dekielka. I jeszcze przy odpinaniu/zapinaniu obiektywu.
Wpisujcie miasta i dalsze pomysły.
PS Jest aparat, który "czuje" ustawienie przysłony szkieł niesprzężonych. Ale nie jest głupi i nie powiększa przy tym obrazu.
Natomiast te owajnowe dewagacje to czysta sztuka dla sztuki.
Dlatego proponuję pójść dalej - powiększenie przy zoomowaniu, przy nakręcaniu/odkręcaniu filtra i przy zdejmowaniu/zakładaniu dekielka. I jeszcze przy odpinaniu/zapinaniu obiektywu.
Wpisujcie miasta i dalsze pomysły.
PS Jest aparat, który "czuje" ustawienie przysłony szkieł niesprzężonych. Ale nie jest głupi i nie powiększa przy tym obrazu.

Ja bym dodał powiększenie przy odcedzaniu ziemniaków i przy gaszeniu światła w kiblu.
- vid3
- Kontakt:
W A7 wystarczy, że wykrywacz brzucha zrobili który to wkurwia mnie niemiłosiernie.
Powiększenie zależne od pulsu. Wkurw znaczy powiększa.
Czeladź.
Czeladź.