Zbanowano Złomnika na fb(kolejny z wielu w tym roku)
Temu Cukienbergowi z okazji Świąt życzę upadku, własnej tragedii i nieskończonego cierpienia. Howgh!
Pewnie za slynnego "pedała", fb nigdy się nie tłumaczy. Po fakcie zwalają na nadgorliwość algorytmów i tyle. Pewnie przywrócą mu fanpage, ale takie akcje w tym roku stały się normą(kilka dni temu poleciał pisarz Twardoch).
Mnie zaczął wkurwiać gdy się kapnąłem że sam z siebie filtruje mi znajomych(mimo obserwowania sam decydował kogo pokazywać mi na tablicy). Oczywiscie zaraz doszedłem ze dotyczy to wszystkich tresci/stron.
Jednocześnie w mediach rozpowszechniano pogląd ze ludzie sami budują swe facebookowe bańki, a to właśnie kłamstwo - to fb je tworzy.
Ostatnio chwalili się sztuczną inteligencja reklam. No zajebista inteligencja, gdy zaznaczam daną reklamę jako dla mnie nieistotną - to pojawiają się wszystkie inne z tej samej branży.
Teraz cenzura.
Ja też. Oprócz nielubienia ogólnego czuję jeszcze niechęć estetyczną Jest brzydki, nabżdżony sryliardem dupereli i niefunkcjonalny. W każdym razie dla starszej pani