Owain pisze: ↑29 gru 2017, 22:17
Przecież żartuję, śmieszę, tumanię i przestraszam. Wpk nie rusza się za linię Wigołąbki bez (ważnego) powodu.
A to wiem, że PKS nie jedzie dalej niż do Buska
Ale gdyby się zebrał na odwagę i spanie w niepewnych warunkach, to spoko umawiamy spotkanie.
8 osób śpi wygodnie (na moje standardy), a i powyżej się da. 14 spało.
gavin pisze: ↑29 gru 2017, 22:04
Owain wypal Ubuntu na dvd i odpal z płyty wersję live. Zobacz czy lepiej interfejs wygląda.
Dodano po 25 sekundach:
NIE INSTALUJ NIC, WERSJA LIVE
przyszedłby do mnie, to by zobaczył, bo mam zawsze jakiegoś linucha na patyku. na przykład jakiegoś minta.
antegrosa aktualnie nie mam, bo mnie nie podszedł, ale mam gdzieś plik iso. mandziaro chyba podobnie.
O'vię,
Radzę Ci, zastosuj brzytwę Okhama i nie mnóż bytów niepotrzebnie. Kupisz 8 komputerów, żadem Cię w pełni nie zadowoli, a najchętniej zmontowałbyś z nich jeden wg swojego życzenia. Jak samochód mistrza Miguela Campinello de la Vare Zapassasa.
Ale widzieliście ten Screen ? Cały ten lament o to że jakaś stara skórka forum nie skaluje się po dziesięciu latach hahahaha ale spoko, kup ejpla z pewnością pomoże.
Nie wierzę.. xD
Ale widzieliście ten Screen ? Cały ten lament o to że jakaś stara skórka forum nie skaluje się po dziesięciu latach hahahaha ale spoko, kup ejpla z pewnością pomoże.
Nie wierzę.. xD
Jesteś Mateuszu niemiły.
Dodano po 1 minucie 14 sekundach:
puch24 pisze: ↑29 gru 2017, 22:26
No ci ukryci widzowie.
A ja O'vię rozumię, bo też miewam takie pet peeves, że coś pozornie drobnego wkurza mnie niemiłosiernie, uwiera i przeszkadza. I jak kupuję coś za sporą forsę, to chciałbym, żeby było takie, jak chcę, i żeby mnie nie wkurzało bez przerwy.
Owain pisze: ↑29 gru 2017, 21:57Pogadałem z wpk o tym via telefon (nie był już taki agresywny jak na forum)
Ja agresywny? Ja? Agresywne to som te hanysy i gorole, ale gdzie mnie do nich? Przecież ja nawet tomfootowi bym nieba przychylił!*
________________ * Ale jak najłagodniej - żeby mu zgnietło niewiele więcej, niż stopę.
PS Jasiek, masz za dużą rozdzielczość i przez to strasznie niewykorzystane miejsce wokół tego landszaftu z Anią (dziwne, że się Owain nie czepił...) - musisz sobie przeskalować.