Stream of consciousness
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Stream of consciousness
Nasz dobry Maciuś XXXXX wczoraj zalicytował, i to już po raz drugi, bo pierwszą wersję aukcji wzięto i usunięto... 

- Owain
- Nasz Czelnik
Tu raczej nie o prawo karne idzie a odpowiedzialność odszkodowawczą z prawa cywilnego, albo na podstawie cytowanej ustawy albo art. 23 k.c. (ochrona wizerunku). Albo choć o zaprzestanie naruszania. Oczywiście ktoś z dystansem by to olał, ale jakby się Pan Prezes uparł, to można udowodnić, że to nie jest upublicznianie w celu relacjonowania wspomnianej w aukcji konferencji prasowej, ale raczej zdobycia kasy (abstrahując, że na cel szczytny) ze względu na określony kontekst, w tym przypadku specyficznej miny JK.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
-
Owain,
Nie wiem czemu to piszesz, jak by się Prezio uparł to mógłby gościa "zniknąć" nawet.
Udowodnic można wszystko, ale przecież to bezsens, bubel.
Nie wiem czemu to piszesz, jak by się Prezio uparł to mógłby gościa "zniknąć" nawet.
Udowodnic można wszystko, ale przecież to bezsens, bubel.
- Owain
- Nasz Czelnik
Myślisz, że Prezes czyta nasze forum?

Nie wiem czemu nam to piszesz.
Czym innym obruszanie a czym innym doszukiwanie się łamania prawa tam gdzie nie zostało ono złamane. To już prześladowanie za poglądy polityczne. Nie mówiac o wprowadzaniu cenzury.
PS. Ja w żaden sposob nie sympatyzowałem ani nie sympatyzuje z WOSPem.
Czym innym obruszanie a czym innym doszukiwanie się łamania prawa tam gdzie nie zostało ono złamane. To już prześladowanie za poglądy polityczne. Nie mówiac o wprowadzaniu cenzury.
PS. Ja w żaden sposob nie sympatyzowałem ani nie sympatyzuje z WOSPem.
- Owain
- Nasz Czelnik
A, sorry. Tak tylko chciałem błysnąć erudycją.

- vid3
- Kontakt:
Czytam to i mam wrażenie jakbyście się avatarami pozamieniali.
Czy to sprawa Nowego Roku czy może kursów nauk wszelakich albo mi się coś w przeglądarce porąbało.
W każdym razie odnoszę wrażenie, że nie nadążam.
Czy to sprawa Nowego Roku czy może kursów nauk wszelakich albo mi się coś w przeglądarce porąbało.
W każdym razie odnoszę wrażenie, że nie nadążam.