Chujale
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Chujale
Ale na Asusie, prawda?
Ja tworzę sztukę dla ludu, a ludu nie stać na nowe (czy nawet używane) Eizo więc przygotowując swoje dzieła spędzam długie godziny i wylewam hektolitry potu obrabiając je tak by najlepiej wyglądały na acerach, asusach i smartfonach z Biedry. A tu samek eizo i makbuki stąd tak mała moja popularność na tym forum 
PS Dla przykładu te dwa powyżej obrabiałem w sumie 19 godzin, potem 3 godziny testów na Sony Vaio rocznik 2009 i jeszcze godzinka na acerze (modelu nie znam, bo spleśniała tabliczka znamionowa). Po testach 2 godziny harówki na krzywych w celu naniesienia korekt i voila. W sumie mogłem jeszcze sprawdzić na myphone, ale już mi się nie chciało.

PS Dla przykładu te dwa powyżej obrabiałem w sumie 19 godzin, potem 3 godziny testów na Sony Vaio rocznik 2009 i jeszcze godzinka na acerze (modelu nie znam, bo spleśniała tabliczka znamionowa). Po testach 2 godziny harówki na krzywych w celu naniesienia korekt i voila. W sumie mogłem jeszcze sprawdzić na myphone, ale już mi się nie chciało.
Ostatnio zmieniony 10 sty 2018, 23:13 przez cz4rnuch, łącznie zmieniany 3 razy.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Black Chlip.
Może stare, ale na olx'ie pewnie takie chodzą po 15 tysi (strzelam, bo całkiem możliwe, że idzie takiego wymienić za 3-letnie japońskie auto). Mój laptok do pracy jest wart jakieś 18 PLNów, ale mnie to pasuje. Dobry artysta to głodny artysta.
A ktoś Ci każe być artystą?
Jam na ten przikład rzemieślnik sum.
Jam na ten przikład rzemieślnik sum.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
B4mbo nasz skromny, nie je, nie pije,
Chorych wspomaga - dobrze, że żyje.
Dodano po 47 sekundach:
PS Dopisać do rangi?
Chorych wspomaga - dobrze, że żyje.
Dodano po 47 sekundach:
PS Dopisać do rangi?
-
Ja teraz mam podpięte do blaszaka dwa EIZO coś podobnego do http://www.electro.pl/monitory-led/moni ... lsrc=aw.ds
Jak ktoś da po 15000 szt , ba nawet 15000 za dwa lub trzy to proszę o kontakt.
Ja za Eizo dałem 700pln, niski przebieg, koleś płakał jak "oddawał" 

Rzemieślnik musi coś umić a artysta nie. U mnie to czysty pragmatyzm.
Za skromny jestem na taki fajny i rozbudowany dopis do rangi.
138020 za 24 cale? Jest gorzej niż myślałemtomek_jj pisze: ↑11 sty 2018, 09:34Ja teraz mam podpięte do blaszaka dwa EIZO coś podobnego do http://www.electro.pl/monitory-led/moni ... lsrc=aw.ds
Jak ktoś da po 15000 szt , ba nawet 15000 za dwa lub trzy to proszę o kontakt.

Dodano po 30 minutach 35 sekundach: