poważnie? przecież to oczywiste od samego początku.gavin pisze:Ja już się pogubiłem w czym leży problem.
na początku była ciemność.
poważnie? przecież to oczywiste od samego początku.gavin pisze:Ja już się pogubiłem w czym leży problem.
Chyba Google Ass.
Następny mondrala. Przywieź mi lapka, co będzie dobrze wyświetlał, był sprawny i nieuciążliwy w użytkowaniu. Zapłacę ile trzeba i kombinować nie będę.
Ovainu, kup wreszcie tego ogryzka, jezeli masz w domowych zasobach jakiegos ipada, to za 30$ mozesz sobie z niego zrobic tablet graficzny na ktorym po wifi bedziesz mogl obrabiac swoje arcydziela wszedzie gdzie tylko masz wifi, bez wnikania czy bedzie to kibelek czy inne rownie urocze i napelniajace artystycznym natchnieniem miejsca
Na tymze samym ipadzie w koncie apple masz za darmo 5Gb daty na swoje pliki, mysle ze wiecej zdjec z czasow jak byles Apollinem nie posiadasz, jezeli sie myle to zawsze mozesz dokupic wiecej miejsca.Owain pisze: ↑19 sty 2018, 11:08 A nadto dysku twardego do środka nie wsadzę, tylko z onym zewnętrznym wozić się będę musiał. A jak na wakację zabiorę lapka bez arkajwa, a poznam tam thajkę wielkiej urody i pokazać będę jej chciał swe zdjęcia z dziecięctwa, gdzie szczupłym i długowłosym apollinem byłem, gdzie ja wówczas one zdjęcia znajdę? W chmurze? A jak na thajskiej plaży słońce będzie na czystym niebie, to co ja wówczas uczynię? Ha?