Welcome aboard, Marine!
- rbit9n
- Ribitibi
Re: Welcome aboard, Marine!
próbowałem. miałem nawet przez jakiś czas łomo kompakt - awtamat. niestety, próby spełzły na Nietzschem.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Witanko 
Jestem "miłą panią w wieku pomiędzy 40 a 50" ( Owain mi pisał w mailu, że są tu tacy
). Mam na imię Magda i mieszkam w Bydgoszczy. Pochodzę z dawnego forum Castle Party, które już nie istnieje i straszna szkoda, bo niektóre teksty były tam naprawdę rewelacyjne;-). Trochę fotografuję, najczęściej przy okazji podróży po świecie. Niestety najczęściej takim małym aparacikiem ustawionym na "auto", bo nie mam cierpliwości ani czasu , i często nawet możliwości ( np. wisząc gdzieś w górach, mając zajęte ręce, ciężki plecak, itp) na zmiany ustawień, obiektywów i cały ten "cyrk" z lustrzanką ( pomijając jej wagę i gabaryty)... Choć lustrzankę posiadam, a jakże !:) Pentax:) Z trzema dodatkowymi obiektywami (poza kitowym). Używam jej na rodzinnych imprezach, albo gdy uprawiam tzw. turystykę miejską i autokarowo-samochodową, gdzie nie ma limitu bagażu;-). Moje interkontynentalne podroże są niestety, z ww. powodów, skazane na idiotenkamerę firmy HP kupioną na hali w jakimś Tesco czy Cerrefour;-) No dobra, wytłumaczyłam się fotograficznie. Oprócz podroży, jeżdżę na koncerty, słucham muzyki, chadzam do kina (studyjnego) i lubię spotykać się ze znajomymi jedząc dobrze rzeczy i pijąc alkohol
Mam konto na filmweb.pl , last.fm i nie mam facebooka!:)) Witam i pozdrawiam
*

Jestem "miłą panią w wieku pomiędzy 40 a 50" ( Owain mi pisał w mailu, że są tu tacy

Czesc Magda, sa starsi tutaj od Ciebie, przynajmniej ja - jestem lekko liczac o 20 lat starszy, czyli miedzy 60 a 70. Jadam rzeczy dietetyczne, zwlasza po szpitalu, nie pije alkoholu a lubie piwo i Campari ze sokiem pomaranczowym (pycha). W Bydgoszczu jak mawial mistrz ksiegowosci kreatywnej, mam znajomych ale na pewno sie nie znacie, bo obydwaj hoduja kaktusy, w tym jeden zajmuje sie hobbystycznie alkoholami. Urodzilem sie w Gdansku, tam mieszkalem ale ponad 25 lat przebywalem poza krajem. Zarej strowalem sie 4 dni przed Toba, wiec jestesmy tutaj mlodzi.
- Owain
- Nasz Czelnik
Słodki Jezu! Atomówka! Oh, Dear, Oh, Dear!!
Siemaneczko 
Dodano po 1 godzinie 35 minutach 45 sekundach:

Dodano po 1 godzinie 35 minutach 45 sekundach:
Atomóweczko, nabądź jakie bezlustro, niekoniecznie a6000 ale jakiegoś nex'a 6 (mniejszy i matryca do szkieł małych bardziej dostosowana). Albo nawet co z micro 4/3 (Olka lub Lumixa) z penkejksem - będzie Pani zadowolona, jakość fot niepomiernie lepsza a malizna i uchem zdjęcie zrobić można:)atomheart pisze: Moje interkontynentalne podroże są niestety, z ww. powodów, skazane na idiotenkamerę firmy HP kupioną na hali w jakimś Tesco czy Cerrefour;-)
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Dzień dobry, dzień dobry... bo nawet mój imiennik się przedstawił we właściwym wątku. 
PS Magda, nie słuchaj tego oszołoma Owaina, gdyż on jest psychonautą.

PS Magda, nie słuchaj tego oszołoma Owaina, gdyż on jest psychonautą.

I nie szanuje zwykłych użytkowników forum. Sam się o tym przekonałem. Okropny typ.
I nawet dał ostrzeżenie Woytkowi-pryncypałowi! Biezobrazije!
O jak wszyscy naprężyli muskuły.
Płcia kolejna piękna się zjawiła.
Dzińdybry.
Płcia kolejna piękna się zjawiła.
Dzińdybry.
Ja facebooka mam, ale piszę średnio jedną wiadomość na rok.
Podobnie na forum Canona.
Witaj!
Podobnie na forum Canona.
Witaj!
- Owain
- Nasz Czelnik
cz4rnuch pisze:I nie szanuje zwykłych użytkowników forum. Sam się o tym przekonałem. Okropny typ.
Stąpacie po cienkim lodziepuch24 pisze:I nawet dał ostrzeżenie Woytkowi-pryncypałowi! Biezobrazije!

Sowy nie są tym, czym się wydają...