Welcome aboard, Marine!

off-duty
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Re: Welcome aboard, Marine!

Post autor: rbit9n »

próbowałem. miałem nawet przez jakiś czas łomo kompakt - awtamat. niestety, próby spełzły na Nietzschem.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
atomheart

Post autor: atomheart »

Witanko :)
Jestem "miłą panią w wieku pomiędzy 40 a 50" ( Owain mi pisał w mailu, że są tu tacy ;-)). Mam na imię Magda i mieszkam w Bydgoszczy. Pochodzę z dawnego forum Castle Party, które już nie istnieje i straszna szkoda, bo niektóre teksty były tam naprawdę rewelacyjne;-). Trochę fotografuję, najczęściej przy okazji podróży po świecie. Niestety najczęściej takim małym aparacikiem ustawionym na "auto", bo nie mam cierpliwości ani czasu , i często nawet możliwości ( np. wisząc gdzieś w górach, mając zajęte ręce, ciężki plecak, itp) na zmiany ustawień, obiektywów i cały ten "cyrk" z lustrzanką ( pomijając jej wagę i gabaryty)... Choć lustrzankę posiadam, a jakże !:) Pentax:) Z trzema dodatkowymi obiektywami (poza kitowym). Używam jej na rodzinnych imprezach, albo gdy uprawiam tzw. turystykę miejską i autokarowo-samochodową, gdzie nie ma limitu bagażu;-). Moje interkontynentalne podroże są niestety, z ww. powodów, skazane na idiotenkamerę firmy HP kupioną na hali w jakimś Tesco czy Cerrefour;-) No dobra, wytłumaczyłam się fotograficznie. Oprócz podroży, jeżdżę na koncerty, słucham muzyki, chadzam do kina (studyjnego) i lubię spotykać się ze znajomymi jedząc dobrze rzeczy i pijąc alkohol :) Mam konto na filmweb.pl , last.fm i nie mam facebooka!:)) Witam i pozdrawiam :)*
trumil9

Post autor: trumil9 »

Czesc Magda, sa starsi tutaj od Ciebie, przynajmniej ja - jestem lekko liczac o 20 lat starszy, czyli miedzy 60 a 70. Jadam rzeczy dietetyczne, zwlasza po szpitalu, nie pije alkoholu a lubie piwo i Campari ze sokiem pomaranczowym (pycha). W Bydgoszczu jak mawial mistrz ksiegowosci kreatywnej, mam znajomych ale na pewno sie nie znacie, bo obydwaj hoduja kaktusy, w tym jeden zajmuje sie hobbystycznie alkoholami. Urodzilem sie w Gdansku, tam mieszkalem ale ponad 25 lat przebywalem poza krajem. Zarej strowalem sie 4 dni przed Toba, wiec jestesmy tutaj mlodzi.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

Słodki Jezu! Atomówka! Oh, Dear, Oh, Dear!! ;) Siemaneczko :D

Dodano po 1 godzinie 35 minutach 45 sekundach:
atomheart pisze: Moje interkontynentalne podroże są niestety, z ww. powodów, skazane na idiotenkamerę firmy HP kupioną na hali w jakimś Tesco czy Cerrefour;-)
Atomóweczko, nabądź jakie bezlustro, niekoniecznie a6000 ale jakiegoś nex'a 6 (mniejszy i matryca do szkieł małych bardziej dostosowana). Albo nawet co z micro 4/3 (Olka lub Lumixa) z penkejksem - będzie Pani zadowolona, jakość fot niepomiernie lepsza a malizna i uchem zdjęcie zrobić można:)
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Dzień dobry, dzień dobry... bo nawet mój imiennik się przedstawił we właściwym wątku. :D

PS Magda, nie słuchaj tego oszołoma Owaina, gdyż on jest psychonautą. :mrgreen:
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

I nie szanuje zwykłych użytkowników forum. Sam się o tym przekonałem. Okropny typ.
puch24

Post autor: puch24 »

I nawet dał ostrzeżenie Woytkowi-pryncypałowi! Biezobrazije!
samek

Post autor: samek »

O jak wszyscy naprężyli muskuły.
Płcia kolejna piękna się zjawiła.
Dzińdybry.
Meliszipak

Post autor: Meliszipak »

Ja facebooka mam, ale piszę średnio jedną wiadomość na rok.
Podobnie na forum Canona.
Witaj!
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

cz4rnuch pisze:I nie szanuje zwykłych użytkowników forum. Sam się o tym przekonałem. Okropny typ.
puch24 pisze:I nawet dał ostrzeżenie Woytkowi-pryncypałowi! Biezobrazije!
Stąpacie po cienkim lodzie ;) :D
Sowy nie są tym, czym się wydają...
ODPOWIEDZ