Owainie, ja również gratuluję zostania dyplomatą

A na serio - jak ci się podobało?
Wiedziałem, że można na Ciebie liczyć
Za stary jesteś, bo mimo włożonego wysiłku nie zauważyłeś, że te 4827 za 6D to raczej tylko w tych firmach krzakach typu laptok.com oraz, że Słonik ma tera cashback na kilka modeli więc wychodzi 2999 za A7 i 3999 za A7II. A teraz możesz wracać do pisania wieszy gęsim piórem i czytania papierowych gazetOwain pisze: ↑26 sty 2018, 07:07 Chciałem se z rana do kawy zobaczyć, po ile teraz najtańsze ff na rynku. Zobaczyłem. Canon 6D 4827 zł, A7 3499 zł.
Ale kurwa, żeby to zobaczyć, to musiałem się nieprzytomny (kawa jeszcze nie weszła), przedrzeć się przez gąszcz "najpopularniejsze kategorie", "wybrane dla ciebie", "zdobimy ci loda" i pierdyliona zdjęć. Czy ja już jestem za stary czy dla kogo kurwa robią ten internet? 7.07 a ja już jestem zmęczony :/...
Fak ju.cz4rnuch pisze: ↑26 sty 2018, 08:30 Za stary jesteś, bo mimo włożonego wysiłku nie zauważyłeś, że te 4827 za 6D to raczej tylko w tych firmach krzakach typu laptok.com oraz, że Słonik ma tera cashback na kilka modeli więc wychodzi 2999 za A7 i 3999 za A7II. A teraz możesz wracać do pisania wieszy gęsim piórem i czytania papierowych gazet
PS I tak jak pisał Puchu, najtańsze cyfrowe FF to D700 za pół toru i pierwsze 5D za tysiaka na rynku wtórnym.
I dupa.