Dywagacje o zakupie A7

wszystko, co chcielibyście wiedzieć o technice, ale boicie się zapytać
ODPOWIEDZ
cz4rnuch

Re: Dywagacje o zakupie A7

Post autor: cz4rnuch »

Po 1,5 mieszku(a) niepicia Sigma zmusiła mnie do sięgnięcia po flaszkę. Do chuja punka liczyłem na 35/2 lub trochę większe 35/1.4, ale się troszku przeliczyłem. Już zamierzałem zlać swoją babę, bo wiadomo, że jak się ich nie bije to im wątroba gnije, ale się powstrzymałem i postanowiłem was zapytać. Panowie i Panie, potrzebuję przepięknej 35ki, takie co wbije w ziemię, ale bez udania się do bociana. Interesują mnię tylko opcje bezkompromisowe. Co polecacie?

PS Przy okazji postanowiłem się pochwalić, że samo odstawienie alku (bez diety i pajacyków) odchudziło mnie o 2 kilosy. Nie spodziewałem się, że to aż tak zadziała. Alkohol wrogiem prawdziwego mężczyzny.

puch24

Post autor: puch24 »

Jupiter 12, 2,8/35
Mir-24N, 2/35
Vivitar 1,9/35

Wszystkie stylowe. ;-)
gavin

Post autor: gavin »

7artisans 2/35 ok!
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

cz4rnuch pisze: 03 mar 2018, 00:54 Po 1,5 mieszku(a) niepicia Sigma zmusiła mnie do sięgnięcia po flaszkę. Do chuja punka liczyłem na 35/2 lub trochę większe 35/1.4, ale się troszku przeliczyłem. Już zamierzałem zlać swoją babę, bo wiadomo, że jak się ich nie bije to im wątroba gnije, ale się powstrzymałem i postanowiłem was zapytać. Panowie i Panie, potrzebuję przepięknej 35ki, takie co wbije w ziemię, ale bez udania się do bociana. Interesują mnię tylko opcje bezkompromisowe. Co polecacie?

PS Przy okazji postanowiłem się pochwalić, że samo odstawienie alku (bez diety i pajacyków) odchudziło mnie o 2 kilosy. Nie spodziewałem się, że to aż tak zadziała. Alkohol wrogiem prawdziwego mężczyzny.
Głęboko poruszyła mnie Twoja cz4rn4 tr4gedi4. :(
Dlatego proponuję ludziom dobrej, forumowej woli zrzutkę na tego bociana dla Ciebie, najdroższy B4mbo nasz.
Podaj numer konta i niech każdy wpłaca, a kupisz sobie co najmniej Biogona.
(Ligo - pisać tu nie musisz, skoro nie chcesz, ale jako człek porządny i bogaty Euroamerykanin zobowiązany jesteś wręcz ustawowo do zasilania murzynów, a i sąsiada masz niebiednego i wcale nie rasistę, więc też na pewno coś dołoży.)
Tymczasem Metka niech coś pocieszającego, albo choć pociesznego napisze.

PS Z tym laniem baby to o własną, nie jej wątrobę chodzi, a dziś akurat sobota, więc do dzieła, bo jutro i tak oboje się wyspowiadacie u Waszego pastora.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

Mam w pracy bezkompromisową 35-tkę, Jak Ci nie przeszkadza, że rozwódka z dzieckiem, mogę dać numer telefonu.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Awatar użytkownika
vid3
Kontakt:

Post autor: vid3 »

Dałbym 1% ale już po ptokach.

Dodano po 32 sekundach:
Może w przyszłym roku podatkowym.
cz4rnuch

Dziękuję za propozycję zbiórki, rozwódkę, 1% oraz za paczkę z Ameryki, ale już mi przeszło. Przypomniało mi się, że mam 35 a i tak nie używam, bo nie umiem.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Krygujesz się.

PS Co z biciem baby?
cz4rnuch

Była szybsza i skopała mi tyłek :(
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

No to niech Ci teraz sama trzydziestkępiątkę wymyśli.
ODPOWIEDZ