Chujale
Re: Chujale
Napisałaś Metko i to zaledwie kilka postów wyżej, że wystarczyłoby żebyś coś zaczęła bazgrać po ścianach to za kilka lat staniesz się gwiazdą alternatywy. Niestety jestem prawie pewny, że to nigdy nie nastąpi, nawet jeśli by Ci się chciało. Bo czasami nie wystarczy chcieć. I tak, oczywiście to co piszę o Tobie to tylko moje wyobrażenie, bazuję na tym co to wypisujesz, ale Ty robisz dokładnie to samo wyrokując na nasz temat, czego już niestety zdajesz się nie zauważać. Smutne, że nie stać Cię nawet na odrobinę obiektywności wobec własnej osoby. A co do Twojego pytania o to co to znaczy osiągnij, to mimo, że to jedynie moja projekcja, to byłem pewny, że zrobisz unik w inny wymiar
Niestety te wybiegi, jak dla mnie świadczą o tym, co napisałem wyżej, że szukasz jedynie wymówek.

Methanoia pisze: Zwłaszcza moja praca, podejrzewam, ze robię coś o czym żaden z was nigdy nie będzie miał zielonego pojęcia.
Gdyby było inaczej, sytuacja kiedy do najbliższej konkurencji mam blisko 100km nie miałaby miejsca.
Damian, w większości nie chwaląc się jam to uczynił...
polać puszystemu!
- rbit9n
- Ribitibi
ja pierdykam, jedna niedziela bez handlu, a tu taka sieczka.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Sam jesteś większość.

- abishai
- Osia mówiła - Abiszabi
100 tkę z tym że na jednej nie może się skończyć!gavin pisze:polać puszystemu!
Dzięki wielkie!
- rbit9n
- Ribitibi
stańcie oba na wagę, to się przekonamy, który jest większość.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!