Stream of consciousness
Re: Stream of consciousness
Kiedyś ze znajomymi pojechaliśmy w niedzielę na zakupy do Francji, 250 mil w jedną mańkę, nie licząc tunelu pod Kanałem. Bo bilety na ten tunel takie jakieś tanie były... A tam sklepy na cztery spusty, bo niedziela... Laicki kraj.
raczej arabski
Arabskie lobby przeforsowało wolne niedziele...?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Rety! Śniło mi się dziś, że patrząc z firmowego okna na skrzyżowanie Moherowej z Bohaterów i słysząc południowy dzwon z sąsiadującej dzwonnicy zobaczyłem tłum ludzi kładących się i klękających na chodnikach i jezdniach - jak zombie...
Zauważam, że umysł lubi iterować implikacje 
Ja napisałem tylko, że kraj jest arabski. Nie wiem kto naforsował niedziele

Ja napisałem tylko, że kraj jest arabski. Nie wiem kto naforsował niedziele

- rbit9n
- Ribitibi
miałem tak samo, z tą różnicą, że akurat byliśmy na wczasach na Côte d'Azur I do sklepu mieliśmy godzinę na pieszo.Chory pisze:Kiedyś ze znajomymi pojechaliśmy w niedzielę na zakupy do Francji, 250 mil w jedną mańkę, nie licząc tunelu pod Kanałem. Bo bilety na ten tunel takie jakieś tanie były... A tam sklepy na cztery spusty, bo niedziela... Laicki kraj.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Powinieneś napisać, że małeś tak samo, tylko lepiej.
Czy lepiej, to nie wiem. Z braku laku pojechaliśmy pozwiedzać Brugię, zakupy zrobiliśmy w wolnocłowym wracając.
- rbit9n
- Ribitibi
to wynika z kontekstu.wpk pisze:Powinieneś napisać, że małeś tak samo, tylko lepiej.
lepiej gdybyście zwiedzili Bułgarię.Chory pisze:Czy lepiej, to nie wiem. Z braku laku pojechaliśmy pozwiedzać Brugię, zakupy zrobiliśmy w wolnocłowym wracając.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- vid3
- Kontakt: