Piotrek ma niestety tzw. kurwarację, bo nawet bez jakiejkolwiek złej woli trudno się spotkać nawet przy dobrej woli w trzy osoby w tym samym mieście, bez problemów z dojazdem, urlopem, i czym tam jeszcze.
Niedługo ludzie naprawdę będą się ze sobą kontaktowali tylko przez Skype'a czy Messengera z sąsiednim pokojem...
rbit9n pisze: ↑17 mar 2018, 17:44
na jednej ulicy ciężko się zjechać, a co dopiero mówić o Bieszczadach.
A to zastanów się czemu. Z polaczkiem chcesz się zjechać? ;p
Dodano po 14 minutach 12 sekundach:
Natomiast doświadczenie mówi, że spotkanie w realu zbliża ludzi. Np. przy wizytach face-to-face, Pietrek jest ogromnie sympatyczny Wpk nawet też. Ja tam bym się ruszył, ale destynacje bieszczadzkie wiem, są dalekie dla Was wielu. No a destynacja kazimierska się wypytyky, bo Meli się obraził. Jest też pomysł, aby Metkę najechać w jej pustelni, a i bambo miałby blisko. Ale za słabe mam zdrowie na LSD, Jezusa i picie oleju silnikowego.
nie, Ty mi powiedz czemu, jakoś tak od półtora roku, nigdy nie masz czasu, boli Cię tu i ówdzie i chuj wie co. i nie wciskaj kitu, że mnie niby przeszkadzają czyjeś poglądy i postawy życiowe.
nie, Ty mi powiedz czemu, jakoś tak od półtora roku, nigdy nie masz czasu, boli Cię tu i ówdzie i chuj wie co. i nie wciskaj kitu, że mnie niby przeszkadzają czyjeś poglądy i postawy życiowe.
So, first of all, let me assert my firm belief that the only thing we have to fear is...fear itself — nameless, unreasoning, unjustified terror which paralyzes needed efforts to convert retreat into advance. In every dark hour of our national life a leadership of frankness and of vigor has met with that understanding and support of the people themselves which is essential to victory. And I am convinced that you will again give that support to leadership in these critical days.
I to nie byle jaki, syntetyk, Viscosity Index (ASTM D2270) 178 jednostek.
Jak mam ochotę kogoś odwiedzić to po prostu wsiadam w samochód i jadę.
W czwartek byłam deczko za Opolem.
Zjadłam kluski śląskie na Śląsku, a co, stać mnie.
możemy się spotkać za tydzień.dwa w Gdyni
chcę się zabrać z transportem jachtów do Szwecji, muszę podskoczyć do Słupska coś sfotografować.
Ostatnio zmieniony 17 mar 2018, 19:58 przez Metanoia, łącznie zmieniany 1 raz.