Dupa
Re: Dupa
Ja się wypowiem. Ton dyskusji pod jakimkolwiek tematem zależy głównie od pierwszego komentarza i poważania jakim się cieszy ten komentujący na forum. Reszta już leci z górki.
Zestawiasz jazz z punk rockiem, czy deth metalem nawet, porównanie jest nie fair.
Że ładny tyłeczek zbierze więcej pozytywów oraz wyświetleń a krzyż obok sutka zbierze więcej komentarzy, to chyba każdy rozumie.
Że akt jest bardzo rozległą dziedziną, chyba też każdy.
Chociaż Vid3 zasiał we mnie wątpliwość, nagi mężczyzna też będzie aktem. Serio.
Niby najstarszy temat w historii sztuki, ale jak zawsze, od odbiorcy wymaga dojrzałości, oraz wysokiej kultury osobistej. Bo tak jak samo dzieło odkrywa to co to zwykle zaslonięte, tak i w odbiorcy odkrywa to co ten chowa głęboko w środku.
Świetnym przykładem ten prostak z Makaronowego wątku, sam z siebie tak bardzo się obnażył że aż trochę mi go żal.
Akt jest potężny, dlatego go unikam
Że ładny tyłeczek zbierze więcej pozytywów oraz wyświetleń a krzyż obok sutka zbierze więcej komentarzy, to chyba każdy rozumie.
Że akt jest bardzo rozległą dziedziną, chyba też każdy.
Chociaż Vid3 zasiał we mnie wątpliwość, nagi mężczyzna też będzie aktem. Serio.
Niby najstarszy temat w historii sztuki, ale jak zawsze, od odbiorcy wymaga dojrzałości, oraz wysokiej kultury osobistej. Bo tak jak samo dzieło odkrywa to co to zwykle zaslonięte, tak i w odbiorcy odkrywa to co ten chowa głęboko w środku.
Świetnym przykładem ten prostak z Makaronowego wątku, sam z siebie tak bardzo się obnażył że aż trochę mi go żal.
Akt jest potężny, dlatego go unikam

Szok.
W dwóch wątkach wypowiedzi Mateusza i ja się z nimi identyfikuję.
A zazwyczaj mnie wnerwiał.
W dwóch wątkach wypowiedzi Mateusza i ja się z nimi identyfikuję.
A zazwyczaj mnie wnerwiał.
- Owain
- Nasz Czelnik