Alkohole i fenole
Re: Alkohole i fenole
Hłe, hłe, hłe...
Niektórym się w dupach od dobrobytu poprzewracało, i już nie potrafią jeździć samochodem, który nie ma urządzenia w siedzeniu, delikatnie gładzącego kierowcę po jajkach, a kierowczynię po zgoła czym innym.
Właśnie widziałem w sklepie mousepad. Gejmingowy. Za jedyne 119 peelenów. Ludziom naprawdę się w dupach przewraca. Zbyt Dawno wojny nie było.
Pora umierać.
Niektórym się w dupach od dobrobytu poprzewracało, i już nie potrafią jeździć samochodem, który nie ma urządzenia w siedzeniu, delikatnie gładzącego kierowcę po jajkach, a kierowczynię po zgoła czym innym.
Właśnie widziałem w sklepie mousepad. Gejmingowy. Za jedyne 119 peelenów. Ludziom naprawdę się w dupach przewraca. Zbyt Dawno wojny nie było.
Pora umierać.
- rbit9n
- Ribitibi
komu się poprzewracało, temu się poprzewracało, ja se kupiłem używaną lowepro stealth reporter 300aw za jedyne 96 guldenów polskich z przesyłką. prawie jak nowa. Wojcina Mećka też chyba używka, n'est pas?
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
I Ty też jesteś używka.
Właśnie przetestowaliśmy 4 dodatkowe przystawki do Kenwooda i przekonaliśmy się o wydaniu kolejnych sporych pieniędzy na kompletnie niedopracowane, za to oszukańczo poopisywane gadżety. A przecież K. to jedna z wiodących firm w małym AGD.
Oraz, gdy na któryś z kolei telefon z numeru 616734446 (i podobnych, z różnymi końcówkami) po raz kolejny odpowiedziałem "Spierdalaj, głupia cipo" i powtarzałem "Spierdalaj", usłyszałem, że za to odpowiem.
Faktycznie pora umierać.
To smutna prawda. Jesteśmy ewolucyjnym nadpotworem - curiosum niedoskonałym fizycznie ale przetrwałym dzięki intelektowi, przez który dąży do samozagłady.
Właśnie przetestowaliśmy 4 dodatkowe przystawki do Kenwooda i przekonaliśmy się o wydaniu kolejnych sporych pieniędzy na kompletnie niedopracowane, za to oszukańczo poopisywane gadżety. A przecież K. to jedna z wiodących firm w małym AGD.
Oraz, gdy na któryś z kolei telefon z numeru 616734446 (i podobnych, z różnymi końcówkami) po raz kolejny odpowiedziałem "Spierdalaj, głupia cipo" i powtarzałem "Spierdalaj", usłyszałem, że za to odpowiem.
Faktycznie pora umierać.
- _13_jacek
- Solona Alicja
"nie ze mną te numery Brunner"
mówię że, jestem bezrobotny jakoś nie chcą ze mną...

"wogrodachpamięciwpałacusennychmarzeń"
- rbit9n
- Ribitibi
e, tylko trochę przechodzony.
a jakie masz tam przyssawki? ja na przykład chwalę sobie maszynkę do mielenia. już dawno tak szybko mi nie poszło z mieleniem ciecierzycy na falafele, że o mięsie na hreczanyki nie wspomnę. wyciskarka do soków, tak wyciska soki, że aż wyciska łzy wzruszenia, kiedy o tym piszę. elektryczna szatkownica? miodzio! tylko jeszcze blendra żem nie próbował, jakim w smaku jest. no.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Powiedzcie w słuchawkę RODO i już jest po rozmowie 

Ja też w zasadzie bazuję na używkach. Rzeczy fabrycznie nowych mam niewiele. Po prostu nie stać mnie na nie.
Natomiast jeśli chodzi o ssmochody, to mam wrażenie, że wyposażanie ich w różne gadżety, które naprawdę nie są potrzebne, przekroczyło już granice rozsądku. Np. bagażnik, otwierany machnięciem nogą pod zderzakiem. Ok, czasem zdarza się, że mam zajęte ręce. Czasem. Itd.
Na RODO jeszcze za wcześnie. Debiutują w moje urodzinygavin pisze:Powiedzcie w słuchawkę RODO i już jest po rozmowie

- vid3
- Kontakt:
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
I amnestii też?