Błędy językowe
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Błędy językowe
Wolność ciąży zwierzętom? Tym wolnym, nieudomowionym/nieuzależnionym od ludzi?
Ona ciąży Tobie. Nie przynosisz jej, ona Cię przygniata.
Ona ciąży Tobie. Nie przynosisz jej, ona Cię przygniata.
No nudne te nasze projekcje, ale na szczęście mamy Metkę i jej arcyciekawą DobroNowinę. Zaczytuję się w niej i zatracam, czasami potrafię tak przesiedzieć przy tej fascynującej lekturze kilka dni nie jedząc ani nie pijąc. Dzieci w domu płaczą, pies sam się wyprowadza na spacer a konkubina nie ma we mnie wsparcia w parowaniu skarpetek. Ale nic to, co może być ciekawszego od nowego wywodu naszej Meci? Kocham ten stan niepewności, gdy za chwilę mam się dowiedzieć kim lub czym jestem. Albo czy w ogóle jestem.
Czasem się zastanawiam, jakie substancje, w jakich ilościach i jak długo należy przyjmować, żeby takie rzeczy wymyślać...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Oj, nie czytałeś uważnie. Substancje już dawno zostały radośnie wymienione przez smakującą. 
Dodano po 2 minutach 22 strzałach znikąd:
PS Cz4rnuch, Ty jesteś na forum, ale tylko w cz4rnej skórce.

Dodano po 2 minutach 22 strzałach znikąd:
PS Cz4rnuch, Ty jesteś na forum, ale tylko w cz4rnej skórce.
Fakt. Rzadko udaje mi się zmusić do przeczytania wypocin tej pani(?). Musi co przeoczyłem.
- Owain
- Nasz Czelnik
Pisz Pani z wielkiej litery. To że Metka pierdoli, nie znaczy, że nie szanujemy jej poglądów.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Słusznie.
A jeśli wątpisz, czy jest rodzaju żeńskiego, to zaręczam, że przez telefon głos ma bardzo kobiecy - nieco egzaltowany i bez wątpienia namiętny.
A jeśli wątpisz, czy jest rodzaju żeńskiego, to zaręczam, że przez telefon głos ma bardzo kobiecy - nieco egzaltowany i bez wątpienia namiętny.

- Owain
- Nasz Czelnik
Powiem szczerze, jako Ogryzek była bardzo fajna. Nawet do spółki z Ligo kibicowała i chciała założyć nam forum, jak nas z N. pogonili. Generalnie się udało, w sumie dzięki wpk. No i w kontekście forumowym cieszy mnie, że Metka może sobie pierdolić te dyrdymały. Bo jest użytkownikiem, bo może głupio, ale gada. Na N. nie miałaby takiej możliwości. Od początku z wpk się umawialiśmy, że to będzie szersza platforma wymiany tego i owego. Tym bardziej podziwiam Metkę, choć ją krytykuję, że wraca i dzieli się. Niestety kilku miłych memu sercu Kolegów się poobrażało. Dyskutujmy, wytykajmy, polemizujmy, szydźmy, ale zawsze argumentując. Po to jest to forum. Foto? Foto to tylko albo aż pretekst. Metka dawno nie wrzuciła foty, a robi je zajebiste. Ja się co wieczór kłócę z żoną o Boga, himalaistów i czy pozytywizm czy romantyzm ważniejszy. I chyba o to chodzi, nie, Bubaski? 

Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Tak, Piaseczniku, Renderze Renderowiczu, o to.
Ale chyba jednak nie po to tę schizmę zrobiliśmy, by jedna schizmatyczka znalazła tu pole do obnoszenia się ze swoją pogardą do pozostałych schizmatyków. A zaczęła od Ciebie!
(Bo ja to bym nawet kierowcę betoniarki do serca przytulił.
)
Dodano po 1 minucie 3 strzałach znikąd:
PS Ale są to wszystko tylko błędy językowe przecież.
Ale chyba jednak nie po to tę schizmę zrobiliśmy, by jedna schizmatyczka znalazła tu pole do obnoszenia się ze swoją pogardą do pozostałych schizmatyków. A zaczęła od Ciebie!
(Bo ja to bym nawet kierowcę betoniarki do serca przytulił.

Dodano po 1 minucie 3 strzałach znikąd:
PS Ale są to wszystko tylko błędy językowe przecież.