Stream of consciousness
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Stream of consciousness
Bo ciek to bałwan. Ma rchewkę.
- Owain
- Nasz Czelnik
A propos ma rchewki:

- Owain
- Nasz Czelnik
Cóż za wyrafinowany humor!

A propos posiłków, znalazłem jednak tru-bociana posilającego się.

A propos posiłków, znalazłem jednak tru-bociana posilającego się.

Sowy nie są tym, czym się wydają...
zakurzony lub mlody na grandowskiej plazy 2015

- Owain
- Nasz Czelnik
No to ja muszę wrzucić moje krzywe, z obciętą płetwą, zdjęcie "wyjściowe" z bawialni - Panowie, wychodzimy!;)

ps. Ooo!~Jaki pikny Concorde!

ps. Ooo!~Jaki pikny Concorde!

Concorde nad Kanałem Giżyckim. Pikne.
Owix, humor tak wyfafinowany, jak ja cały. Cham, ćwok, swołocz, żłób.
- Owain
- Nasz Czelnik
Puszku, żartowałem;) wyfafniakowany?puch24 pisze:

Tak, otwarli dziś rańcem, ale pogoda u nas tak ohydna, że nawet nie chciało mi się d ruszyć. Cały dzień leje.
O 5.23 przyjechał pierwszy pociąg ze Skierniewic.
http://www.expressilustrowany.pl/lodz/a ... ,11563791/
Widziałem zdjęcia. Wygląda bardzo ciekawie. Może jutro tam podjadę, po drodze do/z pracy.
Budowa bardzo kontrowersyjna, bo dworzec jest o wiele większy, niż obecnie potrzeba, i cholernie kosztowny. Wiele osób twierdzi, że ta budowa to ogromne marnotrawstwo pieniędzy. Dworzec będzie naprawdę miał sens dopiero wtedy, gdy (jeśli) zostanie z niego przebity tunel pod centrum Łodzi do Łodzi Kaliskiej. Podobno został rozpisany przetarg na tę budowę, i chcą ją zrealizować w miarę szybko. Wtedy dopiero pomysł z zakopaniem tego dworca pod ziemią będzie miał sens. Gdyby do wykopania tego tunelu nie doszło, będzie to jedna z najbardziej marnotrawnych i całkowicie niepotrzebnych budów w Polsce.
Budowa zablokowała na długo dużą część miasta, a związane z nią nowe rozwiązania drogowe w centrum Łodzi budzą duże kontrowersje. M. in. nie do końca przebito jedną nową ulicę. Gdyby przebito ją całkowicie, wiele by to zmieniło komunikacyjnie. Bez tego przebicia szeroka ulica dojazdowa kończy się niczym, a właściwie wąską uliczką śródmiejską. Jutro się przekonam, jak się po Łodzi jeździ nową modą.

O 5.23 przyjechał pierwszy pociąg ze Skierniewic.
http://www.expressilustrowany.pl/lodz/a ... ,11563791/
Widziałem zdjęcia. Wygląda bardzo ciekawie. Może jutro tam podjadę, po drodze do/z pracy.
Budowa bardzo kontrowersyjna, bo dworzec jest o wiele większy, niż obecnie potrzeba, i cholernie kosztowny. Wiele osób twierdzi, że ta budowa to ogromne marnotrawstwo pieniędzy. Dworzec będzie naprawdę miał sens dopiero wtedy, gdy (jeśli) zostanie z niego przebity tunel pod centrum Łodzi do Łodzi Kaliskiej. Podobno został rozpisany przetarg na tę budowę, i chcą ją zrealizować w miarę szybko. Wtedy dopiero pomysł z zakopaniem tego dworca pod ziemią będzie miał sens. Gdyby do wykopania tego tunelu nie doszło, będzie to jedna z najbardziej marnotrawnych i całkowicie niepotrzebnych budów w Polsce.
Budowa zablokowała na długo dużą część miasta, a związane z nią nowe rozwiązania drogowe w centrum Łodzi budzą duże kontrowersje. M. in. nie do końca przebito jedną nową ulicę. Gdyby przebito ją całkowicie, wiele by to zmieniło komunikacyjnie. Bez tego przebicia szeroka ulica dojazdowa kończy się niczym, a właściwie wąską uliczką śródmiejską. Jutro się przekonam, jak się po Łodzi jeździ nową modą.