Dodano po 17 minutach 57 strzałach znikąd:
I wiecie co, cz4rnuch & gavin? Dzwońcie sobie najlepiej jeden do drugiego, i na odwrót.
A może nie macie do siebie numerów?
Żaden problem - ja mam, więc dam.
Dodano po 4 minutach 3 strzałach znikąd:
No i dałem.
nie chcecie telefonów od Ovainena i wypekaesa? nic prostszego. pierwszemu napiszcie, że zachowuje się jak p***a, a od drugiego uwolnicie się tym oto sposobem: piszecie na innym forum, że psioniczczni to forum dla p*******k i szlus i luz i głowa wasza błyszcząca spokojna.
Dziękuję Wojtku za numery do Piotra i Sebastiana, ale nie będę im się naprzykrzał. I obiecuję długo się nie gniewać na forum. Góra pół roku. Także bywajcie
cz4rnuch pisze: ↑06 kwie 2018, 19:50
Dziękuję Wojtku za numery do Piotra i Sebastiana, ale nie będę im się naprzykrzał. I obiecuję długo się nie gniewać na forum. Góra pół roku. Także bywajcie
cz4rnuch pisze: ↑06 kwie 2018, 19:50
Dziękuję Wojtku za numery do Piotra i Sebastiana, ale nie będę im się naprzykrzał. I obiecuję długo się nie gniewać na forum. Góra pół roku.
Potem cesarz tak rozkazał:
"Niech mu nikt nie daje jadła,
Aż ten chłopczyk się nauczy
Z chińskich liter abecadła!"
"Jest tych znaków nie tak wiele,
Ze czterdzieści coś tysięcy,
Więc się krótko będzie uczył,
Sto lat może, lecz nie więcej!"
Dodano po 4 minutach 36 strzałach znikąd:
I wiecie co, złamasy? Wysłałbym Wam numer do Metki, ale zaniecham - znajcie łaskę pana.
Za to do tomfoota jak najbardziej, ale niestety sam nie znam.
cz4rnuch pisze:Dziękuję Wojtku za numery do Piotra i Sebastiana, ale nie będę im się naprzykrzał. I obiecuję długo się nie gniewać na forum. Góra pół roku. Także bywajcie
możesz się naprzykrzać, i tak mam wyłączony telefon.
cz4rnuch pisze:Dziękuję Wojtku za numery do Piotra i Sebastiana, ale nie będę im się naprzykrzał. I obiecuję długo się nie gniewać na forum. Góra pół roku. Także bywajcie
możesz się naprzykrzać, i tak mam wyłączony telefon.