Komputrowe dylematy ;)
Re: Komputrowe dylematy ;)
5510 się zwiesza czasami, z takim samym zasilaczem. Ale gość ma tam taki burdel zrobiony z kablami i donglami od zestawów słuchawkowego i głosnikowego(bo dla niektórych zbyt trudne jest zamówienie na korpo stronie kilku kabelków), że w sumie to się nie dziwię. Ja mam przypięty monitor, myszkę i klawiaturę, słuchawki wpinam bezpośrednio do kompa(wiem, mógłbym na blufiucie, wiem), nie ma prawa się wieszać.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
No to pytanie zasadnicze: - Na jaką cholerę w takiej sytuacji notebook, w dodatku ultra?
Komu? Mi czy tamtemu?
A w przyciasnych majtach siedzi i7-7820HQ, więc ogrzewanie gratis.
A w przyciasnych majtach siedzi i7-7820HQ, więc ogrzewanie gratis.

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
No szczególnie tamtemu.
Precision - mobilna stacja robocza (ha, ha...) - ma procesory normalne, nie U.
Ale upchanie tego w obudowę ultra to chwyt marketingowy, nie mający wiele wspólnego z rozsądkiem.
Precision - mobilna stacja robocza (ha, ha...) - ma procesory normalne, nie U.
Ale upchanie tego w obudowę ultra to chwyt marketingowy, nie mający wiele wspólnego z rozsądkiem.
Wiesz, problem jest też taki, że pracujemy w korpo. I wbrew pozorom jesteśmy bardzo ograniczeni, jeśli chodzi o wybór sprzętu, bo albo Latitude E5480(więc 14" i jednak okazywał się za słaby) albo Precision 5520. Są jeszcze jakieś siedemnastocalowe krowy od HP i ewentualnie MacBooki, na które czeka się po 6 miesięcy i nie ma gwarancji, że dojdą. A, jeszcze Z1 się ostatnio pojawił, ale o serwisie Lenovo napisano już chyba wszystko, więc teges.
A tamtemu to nie potrzeba stacji, ale jak wszyscy mają to co, on nie będzie miał?
A tamtemu to nie potrzeba stacji, ale jak wszyscy mają to co, on nie będzie miał?

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
No ale czemu 5520 zamiast 7520? Bo ładniejszy? 

To już pytanie do Owaina. 

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Fakt, Owainowi zależy na wzięciu go do łóżka, ale czy w korpo też wolno uprawiać sex?
- Owain
- Nasz Czelnik
- sorevell
Z doświadczenia wiem, że w łazienkach biurowców zdarzają urwane kamienne blaty.wpk pisze:Fakt, Owainowi zależy na wzięciu go do łóżka, ale czy w korpo też wolno uprawiać sex?