Conik
- rbit9n
- Ribitibi
- rbit9n
- Ribitibi
- rbit9n
- Ribitibi
- Owain
- Nasz Czelnik
Re: Conik
Miałem taki od 15 lat pomysł na fotę, laska szczupła, pankówa, moro, ładnie zbudowany brzuch. Siedzi okrakiem na lufie czołgu na przełączy dukielskiej, na buzi ma moje szwedzkie żółte gogle pancerniackie, od bojówek w górę naga, a na piersiach skrzyżowane bullit belty nabojowe, może i ryjek lekko usmarowany smarem. Zwierzyłem się ze dwa dni temu koleżance z pracy, bezczelnej, ucięła mnie szybko, że ponoć takich fot/pomysłów już na kopy... Jak żyć? Jak rzyć, Panie Conik? 

Sowy nie są tym, czym się wydają...
- rbit9n
- Ribitibi
Re: Conik
Tank Girl? byłooooooo!Owain pisze: ↑21 kwie 2018, 22:42 Miałem taki od 15 lat pomysł na fotę, laska szczupła, pankówa, moro, ładnie zbudowany brzuch. Siedzi okrakiem na lufie czołgu na przełączy dukielskiej, na buzi ma moje szwedzkie żółte gogle pancerniackie, od bojówek w górę naga, a na piersiach skrzyżowane bullit belty nabojowe, może i ryjek lekko usmarowany smarem. Zwierzyłem się ze dwa dni temu koleżance z pracy, bezczelnej, ucięła mnie szybko, że ponoć takich fot/pomysłów już na kopy... Jak żyć? Jak rzyć, Panie Conik?![]()
w sumie wszystko już było.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!