Conik

crème de la crème
ODPOWIEDZ
klasyk

Re: Conik

Post autor: klasyk »

Biorę. Wirtualnie ;) Wtedy są dostępne non stop.
Conik

Post autor: Conik »

Obrazek
Conik

Post autor: Conik »

Obrazek
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Od rana zastanawiam się nad ułożeniem sznurków na sutkach - podoba/nie podoba... Pewnie sam obwiązałbym inaczej, ale to Twój baleron. ;)
klasyk

Mnie najbardziej podoba się to, że nie jest to zgodne z jakimś kanonem wiązania. Wiązanie wygląda na kompozycyjno-bolesne a nie fachowe.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

No właśnie. Przełamać kanony wiązania...
klasyk

Konrad,
Skreślę kilka słów, które cisną mi się na 101 klawiszy. Nie potrafię napisać czy cenię to co robisz, bo ograniczyłbym się do tak/nie. Napiszę wiec, że nie dajesz mi spokoju. Raz rzucasz granat a ja obrywam odłamkami konwenansów, wypracowanych przez wioskowych znawców pisma. W innej pracy podkładasz ładunek i wiejesz licząc że bombą oberwą wszyscy gołolubni, aktualnie zakuci w zbroje. Że tak zapytam, no co mi to na ramię broń ? Serio, chciałbym wiedzieć do kogo to adresujesz. Czyścisz swoją głowę czy wysadzasz system ?
namoamo

Post autor: namoamo »

Mnie od początku zastanawiał sposób publikacji - gdzies na internetowych forach.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Aleś Ty naiwny. Przecież wszyscy już wiedzą, że to prowokacja i szerzenie destrukcji od wewnątrz, mające na celu dezintegrację upatrzonych for(ów/umów).
Awatar użytkownika
vid3
Kontakt:

Post autor: vid3 »

Prowokacja wiadomych służb ma się rozumieć.
ODPOWIEDZ