Do znajdowania prowizorycznych rozwiązań - zawsze. Wszak prowizorki są najtrwalsze.wpk pisze:Czyli jesteś chętny. Kto jeszcze?
Komputrowe dylematy ;)
- sorevell
Re: Komputrowe dylematy ;)
- Owain
- Nasz Czelnik
Przez internet zamawiałem z odbiorem w sklepie, zwrot też w sklepie bez żadnych oświadczeń, kasę oddali po dwóch dniach, co do obsługi x-komu nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Tom4sz, faktycznie nie ma za co złapać, ale to jeszcze przeboleję;) Niby jest skos obudowy z przodu. Plusem sztywnych zawiasów jest to, że ekran się nie chwieje._13_jacek pisze: ↑08 maja 2018, 19:20 Co do x-kom zamawiałeś przez internet z odbiorem w sklepie stacjonarnym czy wysyłkowo?
Zastanawiam się nad zakupem tego https://www.x-kom.pl/p/376150-notebook- ... x1050.html Będzie oki![]()
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- Owain
- Nasz Czelnik
Dzień dobry,
w chwili obecnej wybrany przez Pana model Precision nie jest możliwy do sprowadzenia. Alternatywnie zaoferować mogę poniższe rozwiązanie firmy MSI :
https://www.x-kom.pl/p/426864-notebook- ... 144hz.html
model dostępny jest w naszym magazynie, wyposażony jest w układ graficzny NVIDIA GeForce GTX 1060 z pamięcią 6 GB, 16 GB pamięci RAM oraz wydajny procesor Intel Core i7-8750H. Zachęcam do zapoznania się z alternatywą.
W przypadku dalszych pytań służę pomocą.
- Whiskey z colą...
- To czego pan chciał to nie ma. Wódka może być?

w chwili obecnej wybrany przez Pana model Precision nie jest możliwy do sprowadzenia. Alternatywnie zaoferować mogę poniższe rozwiązanie firmy MSI :
https://www.x-kom.pl/p/426864-notebook- ... 144hz.html
model dostępny jest w naszym magazynie, wyposażony jest w układ graficzny NVIDIA GeForce GTX 1060 z pamięcią 6 GB, 16 GB pamięci RAM oraz wydajny procesor Intel Core i7-8750H. Zachęcam do zapoznania się z alternatywą.
W przypadku dalszych pytań służę pomocą.
- Whiskey z colą...
- To czego pan chciał to nie ma. Wódka może być?

- vid3
- Kontakt:
za ile ?
Dodano po 45 strzałach znikąd:
kuźwa, prawie 9 klocków ...
Dodano po 45 strzałach znikąd:
kuźwa, prawie 9 klocków ...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Sebastian, powinieneś ustanowić bloga na temat.
Howgh.
Howgh.
- Owain
- Nasz Czelnik
Moi drodzy parafianie. Piszę do Was z nowego della XPSa (jak wspominałem, precision już niedostępny w x-komie albo bali się, że znów czepliwy klient zwróci). Póki co, wygląda spoko. Wracam do szukania dziury w całym. To już, licząc cztery wadliwe sztuki inspirona z komputronika, mój dziewiąty laptop od grudnia. Dziewięć to moja szczęśliwa liczba, zdałoby się, by był ostatnim.
Jesteś jak kot, który ma 9 żyć. Wykorzystałeś ostatnie.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Miałem napisać to samo... Wcześniej wspomniałem o blogu. Teraz uważam, że thriller (albo nawet horror) na kanwie tych przygód uczynić powinieneś. Z happy endem i gołymi dupami.