Komputrowe dylematy ;)
Re: Komputrowe dylematy ;)
Sparwdzę.
W ogole tydzień szukałem w menu ustawień jasnosci ekranu, by się na końcu zorientować ze działają klawisze funkcyjne vaio!
Obejrzeliśmy też pierwszy film (cda.pl +hdmi) i niestety tak jakby klatkowało. Nie wiem jak z dvd wszsytko jeszcze obadam, generalnie instalując linuxa miałem plan na kodi, ale wciąż brak czasu.
W ogole tydzień szukałem w menu ustawień jasnosci ekranu, by się na końcu zorientować ze działają klawisze funkcyjne vaio!
Obejrzeliśmy też pierwszy film (cda.pl +hdmi) i niestety tak jakby klatkowało. Nie wiem jak z dvd wszsytko jeszcze obadam, generalnie instalując linuxa miałem plan na kodi, ale wciąż brak czasu.
Kodi spoko. Ja mam NAS i Kodi, działa ok. Wkurza tylko brak jakiegoś chrome. Trzeba zalogować się do innej powłoki.
Jeszcze nie zrozumiałem co(po co?) napisałeś

Ale w weekend usiądę.Chrome to przeglądarka a powłoka to mój Mint np?
99% wystarcza mi netflix, ale jak już odkurzyłem lapka to chce poodkrywać do czego może się przydac.
Generalnie zrozumiałeś ok.
- rbit9n
- Ribitibi
jasność ustawia się w "zarządzaniu energią"namoamo pisze: ↑16 maja 2018, 11:34 Sparwdzę.

mnie nic nie tnie, filmy oglądamy na TV też przez HDMI. czy z cda, czy z dvd, czy też ripy (SMPlayer).
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Żawę, zainteresowany kartami 1GB, 512MB, 256, 2GB? Bo coś by się chyba znalazło...
Tak, poproszę o 2 sztuki, może być 1GB i 2GB, koszty daj na pw
.

- rbit9n
- Ribitibi
o, a powiedzcie, czym zastąpić DVD MATSHITA DVD-RAM UJ8DB (8.51), bo jebie się to jak króliki w marcu. a może koty?
Dodano po 4 minutach 26 strzałach znikąd:
w starej toshibie też miałem jakąś MatSHITę i też ją wymieniałem, tylko nie pamiętam na co.
Dodano po 4 minutach 26 strzałach znikąd:
w starej toshibie też miałem jakąś MatSHITę i też ją wymieniałem, tylko nie pamiętam na co.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Znaczek + pyffko z "Owada".
Ja kupiłem jakiś napęd Samsunga, działa chyba lepiej od Matsushity.