Conik

crème de la crème
ODPOWIEDZ
puch24

Re: Conik

Post autor: puch24 »

Jeśli chodzi o zdjęcia (osoby, pozy, obiekty) trudno mi się wypowiedzieć, bo tematyka bardzo szczególna, dla niektórych pewnie drażliwa, itd. Mnie te zdjęcia w zasadzie podobają się.

Natomiast bardzo drażni mnie obróbka, bo przypomina mi niedoświetlony ORWOCHROM, niedowołany w wyczerpanej ponad wszelką miarę chemii.
Za tak spieprzone wywołanie laborant wylatywałby z roboty. Sorry.
Conik

Post autor: Conik »

no nie dogodzisz kazdemu...
puch24

No wiem, ale mnie to przywodzi na myśl odszkodowanie za spieprzone wywołanie filmu... :-D
Conik

Obrazek
klasyk

Post autor: klasyk »

Mam słabość do tej modelki/fotografa i zasadniczo podoba mi się wszystko w czym uczestniczy. Tutaj dodatkowo podoba mi się bladość oraz układ dłoni, który nie daje mi spokoju. Taki embrion z pełną świadomością tego, że trzeba być gotowym nie tylko na przyjemności.
Conik

Obrazek
puch24

klasyk pisze: 17 maja 2018, 08:54 Mam słabość do tej modelki/fotografa i zasadniczo podoba mi się wszystko w czym uczestniczy. Tutaj dodatkowo podoba mi się bladość oraz układ dłoni, który nie daje mi spokoju. Taki embrion z pełną świadomością tego, że trzeba być gotowym nie tylko na przyjemności.
Dokładnie tak!
Conik

to jeszcze jedno...

Obrazek
namoamo

Post autor: namoamo »

Ała, prawie mi uszkodziłeś kregosłup. Boli szyja.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Konrad, Ty poważnie z tym kasowaniem się na N.?
Bo wiesz, trochę to teatralny gest (wiem, wiem - teatr to Twój żywioł ;)), poza tym, jeśli już, to remake - i to nie mam pewności, czy pierwsze... ;)
SD wątpię, czy Cię moderacja posłucha.

PS Wciąż tu nie dałeś "Małżeństwa", a to jedno z lepszych Twoich ostatnio, bardzo lepszych.
ODPOWIEDZ