Szmelcwageny i inne
Re: Szmelcwageny i inne
Pewnie Automatic Transmission Fluid...
Kiedyś, dawno temu, znajomy mechanik znajomego mechanika chciał naprawić Forda Expolorera, m.in. przekładnię automatyczną, której nikt nie chciał tknąć.
Wtedy z Polski jeszcze trudno było coś kupić na ebay czy Amazon, i ściągałem im przez mojego amerykańskiego znajomego książkę naprawy tegoż Explorera. Niestety, gdy przyszła, było wielkie rozczarowanie. Wszystkie naprawy były opisane dość szczegółowo, z wyjątkiem przekładni. Rozdział, poświęcony przekładni, miał dwie czy trzy strony, na których w zasadzie napisano: "nie dotykaj i oddaj do naprawy fachowcom."
Kiedyś, dawno temu, znajomy mechanik znajomego mechanika chciał naprawić Forda Expolorera, m.in. przekładnię automatyczną, której nikt nie chciał tknąć.
Wtedy z Polski jeszcze trudno było coś kupić na ebay czy Amazon, i ściągałem im przez mojego amerykańskiego znajomego książkę naprawy tegoż Explorera. Niestety, gdy przyszła, było wielkie rozczarowanie. Wszystkie naprawy były opisane dość szczegółowo, z wyjątkiem przekładni. Rozdział, poświęcony przekładni, miał dwie czy trzy strony, na których w zasadzie napisano: "nie dotykaj i oddaj do naprawy fachowcom."
- _13_jacek
- Solona Alicja
- rbit9n
- Ribitibi
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Depresyjna.
- rbit9n
- Ribitibi
a w ogóle to kawa winna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Brawężysz czy trollujesz?
- Owain
- Nasz Czelnik
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
A Tytus brawężył czy trollował?
- rbit9n
- Ribitibi
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Cytologia...
Dodano po 13 minutach 50 strzałach znikąd:
Dodano po 13 minutach 50 strzałach znikąd:
Chcesz Meteoro powiedzieć, że dźwięk Muscle Cars to wynik kąta rozwarcia?Methanoia pisze: ↑04 lip 2018, 09:25 Upalam od wczoraj Mustanga 2014, 3.8V6.
Słaby silnik ale jednak co ułożenie cylindrów 90 stopni to 90 stopni.
To jest odgłos silnika. Nie to co moja cipcia. Niby 250KM ale cylindry 60 stopni i choćbym wypruła mu bebechy z tłumika to ni wuja nie będzie tak banglać jak ten Mustang.