Dywagacje o zakupie A7
- Owain
- Nasz Czelnik
Re: Dywagacje o zakupie A7
A jest sens to drenować? Ja odebrałem Twoją wypowiedź, Drogi Janie, jako wyszydzanie czynione przez osobę, co miała pierdylion aparatów i zajmuje się fotografią od X-dziesięciu lat, skierowane do osoby, co się zajmuje dwa lata i miała dwa aparaty. Odebrałem jako niemerytoryczne "jak możesz być tak głupi, i nie wiedzieć co kupić, co potrzebujesz, bo przecież dla mnie to jasne jak słońce na niebiesiech". No i się nastroszyłem, bo chyba taki skrzywiony jestem, nie tyle po forum nikoniarze.pl co po formach modelarskich, sprzętu hi-fi, forach o projektorach multimedialnych, o laptopach, o elektronicznych papierosach, na forach o odkurzaczach autonomicznych skończywszy. Nastroszyłem się, bo widziałem mnóstwo osób, które swoją wiedzę "tajemną" przekuwały w oręż podrasowania 'ego' i ponabijania się z tych, co owej wiedzy nie mają. Z tych, co powinni "przeczytać cały internet w temacie, dołożyć 20 tys zł, i wówczas dopiero się wypowiadać". Nastroszyłem, się, bo myślałem, że nie ma głupich pytań, tylko głupie lub aroganckie odpowiedzi. Nastroszyłem się, bo głęboko wierzę w to, że jak ktoś ma nawet 100 razy większą wiedzę od innej osoby w danym temacie, to winien jest zawsze tej drugiej osobie szacunek i wyjaśnienie. Albo przynajmniej milczenie.
A że najpewniej się pomyliłem i źle odebrałem Twoją wypowiedź, tedy Cię serdecznie, Drogi Janie, przepraszam.
A że najpewniej się pomyliłem i źle odebrałem Twoją wypowiedź, tedy Cię serdecznie, Drogi Janie, przepraszam.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
A ja w kwestii formalnej:
Proszę się od Toma Stopy odpierwiastkować, bo to on był tu pierwszym i jak dotąd ostatnim moderatorem.
Na zielono i pro publico bono.
Proszę się od Toma Stopy odpierwiastkować, bo to on był tu pierwszym i jak dotąd ostatnim moderatorem.
- Owain
- Nasz Czelnik
Jak się tomfoota nie bije, to mu wątroba gnijewpk pisze:A ja w kwestii formalnej:

Sowy nie są tym, czym się wydają...
No! Trochę forum odżyło...
Trzeba administracji częściej podnosić ciśnienie.
Trzeba administracji częściej podnosić ciśnienie.

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Albo stopień sprężania.
Drogi Sebastianie, problem w tym, ze sam zaczynasz teksty zamieszczać wprost odwrotnie proporcjonalna do wyżej zamieszczanych myśli. I moim zdaniem nawet w knajpie, przy piwie, a nawet przy praniu w mordę trza umiar i klasę zachować. I ja to piszę, który ani Matką, ani nawet Teresą nie byłem i nie będę. I moim zdaniem w obawie przed tryndami z innych for sam tu blaszanych tekstów wlałeś. Więc nie spierdol tego, co innym ma być 

Co też sobie administarcja życzy. Do usług.wpk pisze:Albo stopień sprężania.

Wyszydzenie?Owain pisze:A jest sens to drenować?...
To ja może przeproszę i tyle.
Ostatnio zmieniony 20 gru 2016, 22:37 przez samek, łącznie zmieniany 1 raz.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Polać Wam wszystkim absyntu! Bo zielony.
Jest temat. Dla uniknięcia niesnasek. Zamiast aparat Owainowi doradzać może mu zestaw do szydełkowania polecimy? Odpręża podobno.samek pisze: Wyszydzenie?
To ja może przeproszę i tyle.