Alkohole i fenole

off-duty
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Re: Alkohole i fenole

Post autor: rbit9n »

wpk pisze: 03 lip 2018, 22:31 Szczególnie Owainowi w nowym ikspeesie.
SD, on od dziś w szpitalu...
Wpisujcie mniasta.
chciałem go odwiedzić z piwkiem i cygarami, ale chyba go jeszcze narkoza trzyma, bo nie podaje miejsca aktualnego pobytu.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Pewnie tak...
Wpisujcie.
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Będziemyśl.
Tom4sz

Post autor: Tom4sz »

wpk pisze: 03 lip 2018, 22:14 A nie Marcina przepadkiem?
Też.
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

jeszcze nie wiem który to, ale wziąłem na wszelki wypadek.

Obrazek
Awatar użytkownika
sorevell

Post autor: sorevell »

Obrazek

PS. Kupiłem z ciekawości, bo to chyba nowość. Szału nie ma. Jakiś taki mało treściwy ten porter w porównaniu z np. Komesem.
samek

Post autor: samek »

sorevell pisze: 23 lip 2018, 20:42 PS. Kupiłem z ciekawości, bo to chyba nowość. Szału nie ma. Jakiś taki mało treściwy ten porter w porównaniu z np. Komesem.
Z ciekawości to ja ostatnio po wielu (ok. 10) latach zakupiłem Heinekena. Dżizas - tego pić się nie da.
No tak się porobiło, że po tyskie, żywieckie, a teraz i heinekeny czy inne carlsbergi, to nie sięgne. Nawet Perła mi ostatnio nie podeszła.
Jeżeli już, to ostatnio raciborskie, tucher i marcowe z Tenczynka.
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

jako rodowity Lubelak napiszę Ci Janku szczerze, że Perły nie da się pić od jakichś pięciu lat. z Browarów Lubelskich jeszcze jako tako broni się zwierzyniec, ale widzę, że zwiększają zasięg, co każe się domyślać, że wkrótce też się zepsuje.
samek

Post autor: samek »

rbit9n pisze: 24 lip 2018, 09:49 jako rodowity Lubelak napiszę Ci Janku szczerze, że Perły nie da się pić od jakichś pięciu lat. z Browarów Lubelskich jeszcze jako tako broni się zwierzyniec, ale widzę, że zwiększają zasięg, co każe się domyślać, że wkrótce też się zepsuje.
Myśmy już chyba o tym pisali. Ale co tam. Starzejemy się więc skleroza już nie ta, jak kiedyś bywała.
Trafione chyba w sedno. Zwiększenie zasięgu oddziaływania idzie w parze z marnacją.
Na szczęście ja wolę wino i piwo to w sumie tylko czasami. Czasami więc zadbać muszę o to co wlewam.
Awatar użytkownika
sorevell

Post autor: sorevell »

samek pisze:
sorevell pisze: 23 lip 2018, 20:42 PS. Kupiłem z ciekawości, bo to chyba nowość. Szału nie ma. Jakiś taki mało treściwy ten porter w porównaniu z np. Komesem.
Z ciekawości to ja ostatnio po wielu (ok. 10) latach zakupiłem Heinekena. Dżizas - tego pić się nie da.
No tak się porobiło, że po tyskie, żywieckie, a teraz i heinekeny czy inne carlsbergi, to nie sięgne. Nawet Perła mi ostatnio nie podeszła.
Jeżeli już, to ostatnio raciborskie, tucher i marcowe z Tenczynka.
Ja też w ostatni weekend po raz pierwszy od wielu lat kupiłem heńka, ale tylko dlatego że trafiła się reklamowana jakiś czas temu przez Owaina wersja 0.0. Jest to fajne rozwiązanie, jeżeli masz ochotę na piwo, ale na alkohol już niekoniecznie, lecz ze smakiem dobrego piwa nie ma ten wynalazek zbyt wiele wspólnego.
ODPOWIEDZ