Warte wzmianki obiektywy Tamrona
- rbit9n
- Ribitibi
Re: Warte wzmianki obiektywy Tamrona
na filmie też nieostro?
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Nie, Canon do Canona, albo do Sony.
A w życiu!
Canon i Sony to devils incarnate!

A to się pan mencz 

No to się będę menczył. 
Generalnie rzecz biorąc, nie przepadam za Canonami. Od samego pierwszego Canona, jakiego miałem w ręku (A-1), a który wtedy był ósmym cudem świata, wiele mi się w nim nie podobało. I jakoś tak mi zostało do tej pory.
Znajoma ma chyba EOSa 50D i obiektyw 100-400L, i Macro 100, i obiektywy te bardzo mi się podobają, a aparat - nie bardzo.
Do Sony mam stosunek wiesz jaki...
To firma, która za ciężkie pieniądze sprzedaje niedorobione prototypy. Ta polityka bardzo mi nie odpowiada. Jest też mało obiektywów, a te, które by mi się podobały, są stanowczo za drogie.

Generalnie rzecz biorąc, nie przepadam za Canonami. Od samego pierwszego Canona, jakiego miałem w ręku (A-1), a który wtedy był ósmym cudem świata, wiele mi się w nim nie podobało. I jakoś tak mi zostało do tej pory.

Znajoma ma chyba EOSa 50D i obiektyw 100-400L, i Macro 100, i obiektywy te bardzo mi się podobają, a aparat - nie bardzo.
Do Sony mam stosunek wiesz jaki...

To firma, która za ciężkie pieniądze sprzedaje niedorobione prototypy. Ta polityka bardzo mi nie odpowiada. Jest też mało obiektywów, a te, które by mi się podobały, są stanowczo za drogie.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Co nie przeszkadza Ci, ku uciesze gawiedzi, molestować mnie na prototyp 2.8/400 za 50000 złotych polskich. Wstydź się!
Jakiej gawiedzi? Molestuję Cię w prywatności!

Poza tym, mówią, że jak na tropotyt to nie jest zły obiektyw....
(no, za pisiont kafli to lepiej, żeby był)

Poza tym, mówią, że jak na tropotyt to nie jest zły obiektyw....
(no, za pisiont kafli to lepiej, żeby był)
puchu złoty... dramatyzujesz, ja robię fotki za kasę i wiem po 10 latach że mógłbym robić dowolnym body Canonem, Nikonem, Pentaksem czy Sony, kwestia przyzwyczajenia. No ale kwestii szkieł się nie przeskoczy. W zasadzie kwestii budżet vs. szkła.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Ludzie! Nasz gavin pisze do rzeczy! Czyżby udar zmienił się w wylew?