Eeee, kilka bocianów wyszły poza GO
Things
- _13_jacek
- Solona Alicja
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Things
To owocówki.
- vid3
- Kontakt:
Mnie plamy na matrycy w A7 doprowadziły do decyzji o kupnie ... kolejnego A7. Teraz nie zmieniam obiektywów. Taśmą jeszcze okręcę.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
To jest - moim zdaniem - jedynie słuszna decyzja.
-
puch24
To jest metoda, którą przyjąłem w przypadku Samsungów NX. Zmieniam aparaty, a nie obiektywy... 
-
samek
Jest to w jakiś sposób chore.
Ale i mam aktualnie do czyszczenia 2 matryce. Tylko... GR nie ma wymiennego obiektywu sacra!
Na szczęście ma być nowy model. Może zamienię 1 na 3 wersję? I będzie w miarę czysta matryca.
A stary na Alle...
Ale i mam aktualnie do czyszczenia 2 matryce. Tylko... GR nie ma wymiennego obiektywu sacra!
Na szczęście ma być nowy model. Może zamienię 1 na 3 wersję? I będzie w miarę czysta matryca.
A stary na Alle...
- rbit9n
- Ribitibi
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
-
puch24
Gorzej, gdy paproch przyczepi się do matrycy w aparacie z niewymiennym obiektywem. Wtedy już tylko serwis.
Trafiło mi się tak w jednym używanym kompakcie, kupionym na Allegro, i go zwróciłem. Ale i tak ujawnił mi się taki paproch w innym.
Trafiło mi się tak w jednym używanym kompakcie, kupionym na Allegro, i go zwróciłem. Ale i tak ujawnił mi się taki paproch w innym.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
A może to był ten sam?
- poor
- Rich poor
Mam kompakta, bedę musiał wrzucić tu zdjecie nim zrobione, bo wy wszystkie paprochy widzicie.