Szmelcwageny i inne
Re: Szmelcwageny i inne
drewnem kurła!
- rbit9n
- Ribitibi
- poor
- Rich poor
a w seku..
- rbit9n
- Ribitibi
W czasie wojny było to popularne. Kolega mojego dziadka był w czasie wojny kierowcą takiego samochodu ciężarowego "u Niemca" w Łodzi, w jakiejś firmie. Opowiadał, jak w nim wytwarzano gaz z drewna.
Jak wyraźnie widać, już kilka lat przed wojną Niemcy szykowały się do wojny i wiedziały, że z paliwami ropopochodnymi będzie krucho.
Jak wyraźnie widać, już kilka lat przed wojną Niemcy szykowały się do wojny i wiedziały, że z paliwami ropopochodnymi będzie krucho.
- Gdama
- Gdriada
- rbit9n
- Ribitibi
szkoda tylko, że inwadując Sowiety nie przewidzieli, że na stepie drzewa ní hu hu ha.puch24 pisze:W czasie wojny było to popularne. Kolega mojego dziadka był w czasie wojny kierowcą takiego samochodu ciężarowego "u Niemca" w Łodzi, w jakiejś firmie. Opowiadał, jak w nim wytwarzano gaz z drewna.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- vid3
- Kontakt:
Gdamo, ale zabytek!
Co do zabytków to mam takie jak poniżej.
Aczkolwiek nie pamiętam czy już nie wklejałem.
Uwaga do Szanownego WPK:
Tak - wiem, że znaczek pocztowy - ale jest szansa, że pewnego dnia naraz te już wklejone małe fotki staną się większe.
Naraz będzie TADAM i już

Aczkolwiek nie pamiętam czy już nie wklejałem.
Uwaga do Szanownego WPK:
Tak - wiem, że znaczek pocztowy - ale jest szansa, że pewnego dnia naraz te już wklejone małe fotki staną się większe.
Naraz będzie TADAM i już