japierdykam. kup Bronikę. poniał?Owain pisze:.. kup se Batisy, kup se Laikę
Dodano po 2 minutach 26 sekundach:
bylle, kurwa, bez tataraku, bo baszka niemnożko potem napierdalla.wpk pisze:Polać Wam wszystkim absyntu! Bo zielony.
Dodano po 2 minutach 17 sekundach:
pierdololo. bronikę, tę to się trzyma.Owain pisze:No to tak w skrócie. Bo jeszcze mi się ręce trzęsą;) Trzymanie zajebiste, waga zajebista, intuicyjność zajebista... nie mam jeszcze fe28/2, ale Pan Primoplan, to... nie jest ten Pan Primoplan, co był na a6000. To zupełnie inny obiektyw. Nie cieszyłem się tak od 30 lat chyba, z rzeczy, którą sobie kupiłem. To bardzo drogi aparat, ale mam wrażenie, że wart każdej pieprzonej złotówki. No ale warto, kto wie ile człek pożyje jeszcze?;) Dzięki Wam wszystkim:)
Dodano po 1 minucie 59 sekundach:
nie ma czegoś takiego jak duży obrazek. jest wielki, jak Karol Wielki, albo Aleksander Wielki, albo chociażby Kazimierz Wielki. psia krew.Owain pisze:
Nota bene, wczoraj sobie jeszcze pojechałem z praktiką fx i primoplanem (co ma ta samą wagę jak A7II z FE28/2) do MM aby potrzymać zwykłą A7 i zważyć. Pytam panów, czy dadzą pomacać, a oni proszą czy dam pomacać prakitę z primplanem :> Się okazało, że jeden to ma nawet duży obrazek :>
Dodano po 1 minucie 53 sekundach:
czarna ramka, ale to pretensjonalne. tak to chyba tylko licealiści w plastyku robią. weź poczytaj Adamsa, albo co.Owain pisze:Owain The Barberian
Zdjęcie by Michał Drozd lub Bogdan "Bolek" Wąsacz - nie pamiętam:)
Dodano po 4 minutach 7 sekundach:
hmpf. wpadnij kiedy w nocy pod WC, albo pod Aureolę, albo pod Silosy... to usłyszysz jak brzmi lustro... w Bronice.Owain pisze:No to ja jeszcze w temacie. Nie wiem, kto pierdolił, że ta migawka w A7II taka głośna, jak dla mnie brzmi miodnie:) Trochę jak lustro;) +10 do rispektu na dzielni
Dodano po 2 minutach 23 sekundach:
przebrnąłem. i wiesz co Sebix? weź kup sobie Bronikę.