Kota dawno nie było
Re: Kota dawno nie było
No jak nie, jak tak. Na szarą lub białą.
Niemożliwe, że w rawie nie możesz ustawić prawidłowej bieli?
Niemożliwe, że w rawie nie możesz ustawić prawidłowej bieli?
Możliwe. Mi się nigdy nie udaje. Inna sprawa, że mi to zazwyczaj powiewa.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Sebastian ma Kodak Pink Card.
- Owain
- Nasz Czelnik
Sebastian nader często wrzuca foty po pijaku. I jeszcze nie był u okulisty, bo poprzednia optyczna łachudra zapisała mi takie okulary, że niewiele widzę;p
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Mam ciemnoniebieski kolor ścian w pokoju, przy trzech różnych źródłach światła sztucznego nie da rada dojść do ładu z balansem bieli. Zdzisławowi dodaje to sznytu, bo podobno jest Russian Blue, ale najczęściej sznyt ów zbytnio koli w ślipia i przerabiam na czarno-białe.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
No ale na co komu balans bieli przy ciemnoniebieskim kolorze ścian w pokoju i trzech różnych źródłach światła sztucznego?
- Owain
- Nasz Czelnik
Oj boszsz... Mam nauczkę, aby nie wrzucać zdjęć mocno podchmielonym. Przecież to jedno kliknięcie pipetką:/ Sorry.

No ja wiem. Zawsze miałem sentyment do pijących i chciałem Owaina usprawiedliwić.wpk pisze:No ale na co komu balans bieli przy ciemnoniebieskim kolorze ścian w pokoju i trzech różnych źródłach światła sztucznego?
Jak widać niepotrzebnie...
Teraz ja się napiję...
- Owain
- Nasz Czelnik
No pięknie. I zostałem alkoholikiem. Na nic tłumaczenia, że goście zostali do 2. stycznia?Chory pisze: Zawsze miałem sentyment do pijących i chciałem Owaina usprawiedliwić.
Dodano po 4 minutach 54 sekundach:
ps. To by zamaskować moje przewiny, wrzucę ciekawostkę, w postaci mego boskiego ciała z 1998 r. oraz zagadki, dlaczego ta fota (z małpkowego kliszaka) jest różowa (podobnie, jak wszystkie foty z tej rolki)?

Gdzie to ciało?
Dopiero łyka wziąłem i już na oczy padło?
Dopiero łyka wziąłem i już na oczy padło?