No. A jak się tu obnosiłem z moją starością, to sugerowaliście, że jestem coquette.samek pisze:Konserwa.puch24 pisze:...Ja jestem tradycjonalistą.
Stream of consciousness
Re: Stream of consciousness
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Duża przerwa w ogólniaku, chcemy kupić bułki i śmietanę, ale w spożywczym po sąsiedzku spora kolejka...
Ludzie jak automaty kładą na ladę odliczone pieniądze, biorą po dwie puszki czegoś i wychodzą.
Mój imiennik, syn pediatry i przyszły pediatra, do sprzedawczyni: - Proszę pani, co jest w tych puszkach?
Sprzedawczyni z dumą: - Konserwa!
Ludzie jak automaty kładą na ladę odliczone pieniądze, biorą po dwie puszki czegoś i wychodzą.
Mój imiennik, syn pediatry i przyszły pediatra, do sprzedawczyni: - Proszę pani, co jest w tych puszkach?
Sprzedawczyni z dumą: - Konserwa!
Oczekując na poświąteczne wyostrzenie widzenia...

Powoli przechodzi. Oby do jutra.

- Gdama
- Gdriada
Ahoj Achaby! 
Samego dobrego w tym roku! Realizacji czego-tam-kto-chce, możliwości spokoju, relaksu i odpocznienia dla wszystkich
Relaks nie za bardzo wyostrzony

Samego dobrego w tym roku! Realizacji czego-tam-kto-chce, możliwości spokoju, relaksu i odpocznienia dla wszystkich

Relaks nie za bardzo wyostrzony

A szczego, bo małogłębioostrościowy?
- Owain
- Nasz Czelnik
Ach! Aby Nowy Rok był odjehany jak bokech!Gdama pisze:Ahoj Achaby!

Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Byle w nieszkodzącą nikomu stronę...Owain pisze:Ach! Aby Nowy Rok był odjehany jak bokech!Gdama pisze:Ahoj Achaby!![]()
Np. na N. ktoś założył wątek o przemożnym pragnieniu odzyskania zdjęć z aparatu analogowego.
A dokładniej kolorowego, a zdjęcia były wywoływane w formacie 10x13.
A jeśli nie z aparatu, to może chociaż z obiektywu.
Bywa, że policja ma na etacie zdolnych rysowników więc o ile ten ktoś pamięta co było na zdjęciach to może nie wszystko stracone.
Postofficeman:

Postofficeman: